perjantai 22. tammikuuta 2010

Liettuan uutiset tältä viikolta

Ruslanas on eronnut!


Pedofiliatapaus jaksaa kuplia, mutta eipä kohta kiinnosta enää ketään. Niin kauan on jo lapsirakkautta toitotettu joka kanavasta, että yleisö alkaa väsyä. Ensimmäinen pyörä tosin lähti liikkeelle: parlamentti antoi presidentille luvan erottaa valtakunnansyyttäjä ilman mitään syytä. Mutta mitänkäs sitten käy, jos tilalle tuleekin oikeasti työstään kiinnostunut kaveri, joka hieman sohaisee esimerkiksi parlamentin autokauppoja? Kohta ei enää ole kellään kivaa, kun ei maasturia saakaan ostaa jäännöshintaan kauden päätyttyä.

Pääministeri  Ulkoministeri erosi. Kaveri sanoi televisiossa, että hänellä on presidentin täysi tuki. Presidentti vastasi, että hän ei ole koskaan noin sanonut. Kaksi viikkoa siitä, eli eilen, kaveri lähti niinsanotusti käpälämäkeen.(virhe korjattu 27/01/2009, pahoittelemne)

Kaunasin urheiluareena hyväksytty. Jostain syystä urheilupomoilla on aina niin kivaa olla Kaunasissa, ja hyväksyivät täysin keskeneräisen metallikasan. Tästä kirjoitan myöhemmin enemmän englanninkielisessä blogissa.

Parlamentissa saa äänestää vain omalla paikallaan. Eräs setä kävi painelemassa myös kaverin nappia. Vetosi tekniseen vikaan omalla paikalla. Jatkoseuraamuksia on tulossa, sillä vaikka yksi kaveri olisi varmasti riittävästi painamaan kaikki napit alas, tilanne ei aivan vastaa edustuksellista demokratiaa - siis mitä? Eihän ne kansanedustajat äänestä sitä mitä lupaavat, vaan mitä puolue on päättänyt keskuudessaan äänestää. Suomenkin parlamentarismi on kuollut, ja ainoa mikä sen voi parantaa on puoluejärjestelmän lakkautus. Ihminen edustamaan ihmistä, puolueet voi dumpata syvimpään perseeseen (en liitä tähän videoklippiä tällä kertaa)

Ruslanas on eronnut! Nyt ei enää sitten leikitäkkään perhettä manselaisen pojan kanssa, vaan perse on vapaana! En nyt koita lietsoa homofobiaa - yksinkertaisesti vihaan Ruslanasta: kaveri on limaisempi kuin hauki, tai limapaska. Onneksemme, hän on nykyään lähes kokonaan poissa Liettuan televisiosta, joten ei tarvitse katsella sitä naamaa ja kuunnella höhötystä. "höhö, se sano höhötys... höhöhöhö"...

Lämmitys on kallista. Vilnassa eräässä kerrostalossa lämmityskulut kuukaudelta nousivat tuhanteen litaan per asunto, eli noin 300 euroon. Se on aika paljon. Jotkut sanoi, että eläke meni kokonaan pelkkään lämmitykseen, joku toinen työssäkäyvä raportoi, että palkasta jäi lammitys, sähkö, vesi ja vuokralaskun jälkeen 50 litaa, eli 15 euroa, käteen.

Urheilu-uutiset: Zalgiris meni jatkoon, vaikka mahdollisuuksien piti jo olla menneet Euroliigassa, Lietuvos Rytas tippui, vaikka jatko oli todella lähellä. Zalgiriksen uusi valmentaja, edellinen maajoukkuekoutsi, sai puristettua pari voittoa putkeen, siinä missä LR lopetti tappioihin. En olisi itse uskonut että nykyinen Zalgiris olisi minnekkään päässyt, mutta kaippa Joniskisin iso poika sitten osaa pelata. Zalgiriksen talous on muuten yhäkin huonossa jamassa, joten nyt voitte tekin kaivaa kuvettanne ja ostaa kivoja Zalgiris tuotteita heidän kaupastaan: http://www.zalgiriosuvenyrai.lt Toimituskulut ovat suolaiset 23 euroa, mutta esim. pelipaidan saa 20 eurolla
Tämä maksaa siis noin 43 euroa ovelle tuotuna

Svyturys toi markkinoille uuden tuotteen: Suodattamaton olut. Nyt pitää mennä kattomaan että jos olisi kaupassa saatavilla. Sitä juhlistaaksemme tarjoamme teille seuraavan kappaleen:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä