keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Pedofilia, yhteinen asiamme

Otsikko on kyllä kirjoitettu kieli poskella, mutta asia tulee olemaan vakava. Viime vuonna muistaakseni kirjoitin tänne Kaunasin ampumisista, joissa ampuja, jota ei ole löydetty, väitti ammutun käyttäneen hyväksi lastansa. Nyt hieman tarinaa mitä jälkeen päin on tapahtunut asian tiimoilla. Mitä tähän kirjoitan perustuu ulkopuolisiin lähteisiin, jotka vaikuttavat luotettavilta (en paljoa perusta keltaisesta lehdistöstä, paitsi spooffimielessä)

1. Kaksi ihmistä siis ammuttiin ja ampuja on vapaalla
2. henkilöt jotka aluksi vahvistivat lapsen tarinan, ovat sittemmin syyttäjän tavattuaan vaihtaneet kantaansa
3. aluksi mafian huhuttiin tapattaneen nuo ammutut (toinen oli tuomari, kun kummatkin ammuttiin, saatiin syyt ulkopuolisen niskoille), mutta sittemmin tapauksesta on tullut hyvin mutkikas
4. On huhuttu, että kun ampuja pyysi valtakunnansyyttäjää aloittamaan käsittely siitä, miksi hänen tutkintapyyntö pedofiliatapauksesta ei edennyt, tätä ei tehty, koska valtakunnansyyttäjä ja ammuttu henkilö olivat opiskelukavereita.
5. Valtakunnansyyttäjää on jälkeenpäin pyydetty epäsuorasti eroamaan (presidentti soitti aamu seitsemältä puhutteluun), mutta hän ei ole paikkaansä jättänyt. Hän on sotkeutunut moneen lahjontatapaukseen, ja oletettavasti myös murhauttanut ihmisiä.
6. Hyväksikäytetty lapsi käytti vaippoja koulussa, mutta isovanhemmat sanoivat, että lapsi ei sellaisia aiemmin tarvinnut. Koulu vahvisti, että äiti oli sanonut vaippoja tarvittavan sairauden takia.
7. Lapsi on laitettu lasten psykiatriseen sairaalaan, eikä annettu sukulaisten huostaan. Sukulaiset epäilevät lapsen saaneen vahvaa lääkitystä ja että häntä pidettiin piilossa jotta hyväksikäytön jäljet eivät tule julki
8. Kaksi tapaukseen yhdistettyä henkilöä, toinen heistä kansanedustaja, ovat "kadonneet", eli piilottelevat lehdistöltä ja syytteiltä.
9. Tapaukseen liittyy myös toinen lapsi. Hänet annettiin isänsä Saksaan vietäväksi. Tämä siitä huolimatta että isä on tuomittu 8 kertaa rikoksesta. Epäillään, että tätäkin lasta piilotellaan, jottei todisteta tule julki

Suurin kysymys ei ole, että mitä tässä on tapahtunut, se on jo lähes selvää - lapsia on systemaattisesti käytetty hyväksi (kansanedustaja oli yllättäen alkanut rahoittaa köyhää äitiä, joka yllättäen alkoikin ajaa E-sarjan Mersulla, ja aloitti maksulliset opinnot - mutta mitä varten?). Koko kansan sympatiat ovat ampujan puolella, mutta lienee selvää, että hänelle halutaan käyvän syyttyjän ja muiden tahojen puolelta mitä Bush halusi Husseinille "mieluiten kuolleena". Onko ampuja hengissä - kukaan ei voi vahvistaa.

Kysymys onkin se, että mitä tässä enää piilotellaan? Onko ongelma se, että jos nykyinen valtakunnan syyttäjä jättää tehtävänsä, moni henkilö menettää suojeluksensa, ja oikeasti pätevä syyttäjä voisi löytää helposti liian valonarkaa materiaalia? Vai onko pedofiliassa vasta huippu tullut esiin - tai ehkä vain haara, ja juuri tämä vielä piilossa oleva huippu koittaa suojella itseään? Ehkä turhautuneet poliitikot ovat purkaneet hallitsemisen haluaan pieneen ja puolustuskyvyttömään lapseen (tässä tapauksessa todellakin kyse on alle kymmenenvuotiaista, ei mitään R.Kelly tyylistä 16-vuotiaisiin erehtymistä).

Mutta entäs jos kyseessä onkin vain manööveri, jolla koitetaan sekoittaa oikeuslaitoksen pakkaa siihen malliin, että Henrikas Daktaras saisi suopean tuomarin itselleen, tai jopa pääsisi syytteistä?

Tarina meni nyt vakavan asian ja spekulaation noppasopaksi, joten loppukevennyksen paikka. Kuitataan tämä juttu kertomalla, että Maximasta saa pohjoiskorealaisia sieniä 3,99 ltl 100g. Eli siinä samalla kun pohditte lastenne kohtaloa, voitte wokkailla sitä kananpoikaa, ainakaan sen äidin ei tarvitse murehtia poikansa kohtaloa, menee parempiin suihin, eikös vain? Katselkaa samalla tuota viereistä kuvaa ja pohtikaa vegetarismia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä