keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Liettua, maa, jossa tissit osaavat laulaa

Tehdään comeback jälleen kivalla artikkelilla. Tänään esitellään teille konsepti, jonka yritän vielä joskus lanseerata Suomeen: Olialia.

Olialia on kaikkea mikä on naisellista. Naisellista siis miehisestä näkökulmasta.

Olialia-cola, maailman seksikkäin kola. Olialia-tietokone, koristeltu swarovski-kristalleilla. Olialia-pizza, varmaan tirisee seksiä, ja tietenkin se itse ilmiö: Olialia tytöt.

Olialia tytöt ovat kuin playboy-tyttöjä, mutta jotenkin ehkä vielä tyhjempiä. Uusia versioita nähdään silloin tällöin, mutta periaatteessa tytön tulee olla: blondi (värjätty on myös ok), laiha (tai ei ainakaan paksu), isotissinen (muovi on vain plussaa) ja seksikäs. Olialia-tyttöjen markkinoiva naisimago on tyhmä ja helppo, sellaista bemarin takapenkki -tavaraa.

Mutta koska tämä ei riitä, Olialia tytöt päättivät levyttää (tai näiden nimi oli kait pupytes, eli pavut)

 
liettuassa pavut ovat seksikkäitä. No, meillä kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen.

Pupytes on 3 blondia, jotka laulavat seksistä ja leikkimisestä. Viime syksynä he ottivat silikonit ja ovat kaupanneet kuvausoikeuksia siitä lähtien. Liikemiestyttöjä.... Musiikki on helppoa ja kertis tarttuva kuin Laardilla, mutta jotenkin tytöt ovat tyhjiä. Ai niin, pitäisi varmasti esitellä tapaukset:


 
Ylhäällä vasemmalla, Olialia. Muut laulavat tissit ovat Yva ja 69 Danguje.

Niin, eihän kait tämän syvemmälle tarvitse mennä. Kuva kertoo monesti enemmän kuin tuhat sanaa. Tytöt musiikin lisäksi juontavat myös Karstas Vakarelis -ohjelmaa, jossa näytetään venäläisiä piilokamera-piloja - näissä kaikissa pätkissä tietenkin näkyy vähintään tissit. Musiikkisamplen voitte ehkä saada jostain netistä, mutta sanotaan tähän loppuun vielä:


"Kun haluat lihaa"

.. Liettuassa selvästikään ei ole feministejä.

Olialia tyttöjä voit katsella täällä: http://www.olialia.lt/vzmergaites
Olialia -pizzeriaan voit hakea töihin täältä, muista kuva! : http://pica.olialia.lt/lt/karjera

Tämän postin kirjoittaminen kesti muutamia minuutteja (eläköön nopea journalismi!), ja nyt teen paluun sivulle http://wikitravel.org/fi/Kaunas . Kohta ollaan siellä jo valmiita (karttoja väsään parhaillani).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä