keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Hyvät säät Kaunasissa

Nyt aurinko paistaa ja lämpöä on pihalla 24 celsiusta. Hyvä aika siis tulla Kaunasiin lomalle! Lämpöä riittää myös lähitulevaisuuteen.
Mutta sitten tapahtumiin ja uutisiin:
Viro saattaa saada euron - tai ainakin itse kuvittelevat näin. Kuulostaa siltä, että maassa asiaa pidetään löpihuutojuttuna.
Sateenkaarikansan vastustajat ottivat yhteen - keskenänsä! Paikalla oli katolisia (jotka tietenkin rukoilivat homojen parantumisen puolesta), uusnatseja, vanhoja natseja, nationalisteja, verkkaripoikia, tyttöjä minihameissa - eli kaikki mitä konfliktiin tarvitaan. Aggressiivinen käytös johti vajaaseen Gay Pride -marssiin, mutta ainakaan ei Belgradin tapahtumat toistuneet. Poliitikko sai hieman sähköshokkia poliisilta, Vilnan pormestari julistettiin hintiksi ja muuta kivaa tapahtui siinä samalla
Liettuassa yhäkin ruuan alv 21%. Jotkut politiikot haluavat pikaista leikkausta kotimaisen teollisuuden elvyttämiseksi (sillä mehän ostamme täällä kaikki ruuan joko suoraan tai epäsuoraan Puolasta), mutta pääministerin mukaan mitään mahdollisuutta tähän nyt tai tulevaisuudessa ei ole
Kiinteistövero: miten verottaa kiinteistöjä? Muutamaan kertaan ihmisiä on jo kertaluonteisesti asunnoistaan verotettu, mutta nyt kysymys on että miten heistä saisi enemmän rahaa irti: vero yli miljoonan arvoisiin taloihin, toiseen kiinteistöön  vai ihan vaan kaikkeen?
Karalius ja kaveri vastaamaan teoistaan: parlamentarismia ei siis saa ulkoistaa: Linashan kävi hieman "pussy show'ssa" Thaimaassa parlamentin istuntojen aikana, ja kaveri koitti peittää, ja tuplasi äänestäjiensä vaikutusmahdollisuudet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä