torstai 20. toukokuuta 2010

Jotain sattumanvaraista juttua

Ensinnä äänestyksestä - jos joku lukee tätä sivua säännöllisesti, niin kannattaa kertoa monitorin leveyden pikselimäärää, tai edes näytön tuumia. Palautteen perusteella suunnitellaan uusi ulkoasu - ja se ei tule skaalautumaan, ihmisvihaaja kun olen. Sitten ajankohtaisiin:

InCulto rocks the Eurooop
Liettua menee Euroviisuihin Eastern European Funkin voimalla. InCulton pojat ovat kiertäneet Eurooppaa ja soittaneet kaduilla.Kiertueen videoita voitte käydä katsomassa bändin kotisivuilta osoitteesta Inculto.net. Meininki hyvä!

Kauno Miesto Dienos!
Eli Kaunasin kaupunkifestivaali!!! Tänä viikonloppuna! Ole täällä tai olet... noh, Suomessa siitepölyjen kera. Sateista on ollut lähiaikoina, ja ensimmäinen siitepölyaalto taitaa olla jo ohitse. Lisäksi, aurinko paistaa koko viikonlopun, kalja on halpaa sekä lämpöä riittää vaikka kadulla koisaamiseen! Eli jos tuutte tänne, niin nyt on loistavaa keliä ja meininkiä luvassa.

Kedys-tragedia jatkuu
Traagista koko tapauksessa on se, että kuinka helppoa ihmisiä on vedättää. Alkaa olemaan selvää, että kyseessä on joko vanhojen KGB-kavereiden tai mafian harhautusoperaatio, jossa tapettiiin aluksi tuomari, ja sitten lopulta tappaja. Toista mukana ollutta kaveriahan ei ole mainittu missään! Nyt, lasta anneta äidille, vaikka oikeus näin päätti. Ihmiset ovat piirittäneet Kedysin siskon talon ja estävät polvillaan anellen kaiken liikenteen. Mitä halutaan viestiä: sisko haluaa (tuomarina) olla lain puolella, mutta ihmiset estävät luovuttamisen. Mitä oikeasti tapahtui: kyllähän se sisko pyysi ihmisiä estämään tämän luovutuksen. Mediassa on hyvä pelailla, vai mitä, Paavo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä