maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ketä kiinnostaa potkupallo?

Varmaan kaikkia tämän lukevia. Pelit ovat alkaneet ja niitä näytetään myös täällä. Selostajat tekevät loistavia vertauksia Vilnan Vetran ja pelitapahtumien välillä. Tulee väistämättä mieleen. että taitaapa olla Liettua vielä koripallomaa. Ehkäpä Suomessakin joku NBA-finaalien selostaja vertaa Garnettia Kottiin.
Potkupallon ohella viime viikonloppu piti sisällään myös jonkunsortin autonäyttelyn. Siinä tuli samalla päivitettyä autojen hintatietoutta. Kiinnostavin uusi malli, joka oli esittelyssä oli tietenkin Dacian uusi jeeppi, alkaen 35500 litaa - eli siis hieman yli 10000 euroa veroineen. Tietenkin dieselversio nelivetona kustantaa jo sellaisen 15 tuhatta euroa, mutta ei kovin paha Renault-Nissanin maasturista.
Sää oli heikko, ja jotenkin autovalikoima oli tänä vuonna sään mukainen. Ei ollut kuin muutamalta merkiltä uusia esittelyssä, ja pääosaa esittikin 1980-1990 vuosien avo bemarit. Juuri ne sellaiset ihanat amis-tuunanut, joissa on pari tarraa kyljessä.
Joskus täällä valittelin Liettuan suht' härskistä hintatasosta. Eli jos Cerruttin kellon saa Saksasta 150 eurolla, täällä se maksaa 400. Noh, tämä on vain luksus-tuotteita koskeva ilmiö. Kävin tänään aamulla kaupassa ennen työpaikalle raahautumista, ja ostin kolme settiä more by santa maria - mausteita. Pakettiin kuuluu kolme maustepurkkia, ja yhden paketin hinta oli suolaiset 3,99 litaa, eli euro 20 senttiä. En tiedä mitä niillä sitten oikein tekee, mutta ovathan nuo lasipurkit varmaan ihan käteviä vaikka ruuveille. Mutta jauhetaan hinnoista hieman myöhemmin lisää, sillä luvassa on vehnäolut-testi: miten liettualainen pärjää saksalaiselle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä