perjantai 4. kesäkuuta 2010

Mainosmies on aina mainosmies

1,5 kuukautta mainoksia ja mikä on tulos? Noh, puhutaan senteistä. Kaksi kertaa joku on erehtynyt klikkaamaan, ja varmasti katunut. Mistä tuotto? No tietenkin Vaikuttajapaneelista! Alma Media pyörittää Suomessa Cintin tutkimuksia, joissa - yllätys, yllätys - maksetaan rahaa. Niin, siinä missä TNS, Global Test Markets ja muut hässäkät tarjoavat mysteerisiä pisteitä, joilla voi ostaa arpoja - tai sitten vain arpovat Aku Ankan vuosikertoja, niin Cint maksaa rahaa. Miltä kuullostaa kertoa mielipiteensä maidoista ja saada siitä 2 euroa? Eihän sillä tietenkään tuntiansioille pääse, mutta saapa EBay-rahaa. Niin, pennit tulevat tietenkin PayPal -tilille.

Mitäs muuta? Eilen satoi kivasti Kaunasissa, ja jopa niin kivasti, että talo tulvi. Joka vuosi tähän mennessä olemme kohdanneet saman ongelman kertaalleen, ja toivottavasti oli tämän kesän ainut kerta. Viime kerran jälkeen, vuokranantaja teki meille suihkuun ja vessaan varaventtiilit, joiden avulla vesi virtaa viereiseen perunakellariin. Mutta minneköhän se menee sieltä? Varmaan hyttysiä luvassa. On muuten suhteellisen eksoottista seistä munasillaan suihkussa saavin päällä ja yrittää pitää vettä viemärissä. Siitä on seksuaalisuus kaukana.

Sitten viisi kultaista vinkkiä tällaisen tilanteen varalle:
kun kuulet pulppuavan äänen,
1) iske pyyhe tiiviisti vessanpönttöön
2) kerää kaikki pois lattialta
3) kääri matot
4) etsi pyyhe ja saavi, iske ne lattiakaivonpäälle ja asetu asemiin (siis seisomaan siihen saaviin - painoa tarvitsee päälle yli 40 kiloa)
5) pyydä toista osapuolta apuun tyhjentämään jo pulppuavaa vettä
5.1) sanko täyteen vettä ja
5.2) ikkunasta ulos
5.3) muistithan avata sen ikkunan? No, yrittänyttä ei laiteta

Jos toista osapuolta ei ole, olet kusessa. Samoin, jollet saa lemmikkejäsi heti kiinni ja häkitettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä