torstai 3. kesäkuuta 2010

Siitä, tuosta ja vähän muustakin

Nyt tulee aivan sattumanvaraista juttua, eli viihdearvo on korkea.

1) Lietuvos Rytas on Liettuan koripallomestari. On ollut jo hetken, mutta asia pysyy vielä pinnalla. Nimittäin, epäillään, että Zalgiris hävisi tahallaan ja tulos oli järjestetty. Koko sotku lähti liikkeelle siitä, että Zalgiris erotti jo kolmannen valmentajan kun tilanne oli 1-2 LR:n hyväksi. Sitten Joniskisin pitkä mies, Salenga toimi valmentajana 2 ottelua, jonka jälkeen tilanne oli 2-3. Zalgirisin omistaa nykyään muuan rötösherra, jonka omistuksiin kuuluu myös Hearts Skotlannissa.

2) Potkupallokisat tulossa. Niihin voikin reenailla pelaamalla Facebookissa EA Sportsin sosiaalista futista. Idea on ihan jees, mutta toteutus hieman huono. Aloitustilanteessa lähes kaikki pelaajasi ovat Koreasta, ja tietä on vain ja ainoastaan ylöspäin. Hieman kunnioitusta peliin Playfishiltä ja EA:lta - Joku Gremlinin Premier Managerin porttaaminen Facebookiin ei pitäisi olla niin vaikeaa. Kuitenkin, mielenkiintoisempaa kuin farmaaminen.

3) Kesä tulee, hameet lyhenee. Nyt ovat minihameet jo vallanneet kadut ja toimistot. Hieman on tosin kummallasta katsella nelikymppisten naisten keikarointia muuten asiallisissa vaatteissa, mutta kun hameen alta lähes pilkoittaa kosteusvaurioraja - ja ne sukkahousut ovat sitä koreimmin kirjottua mallia (täti alakerran telecenteristä). Kesä on siis tullut. Keskikesän varmin merkki on kuitenkin kultaisten Adidas-verkkareiden vaihtuminen Puman t-paitaan.

4) Nieko nesuprantu, eli mie e ymmärrä yhtee mittee. Kävi eräs tyttö pakkelit naamallaan ja nännit pystyssä ovella pyytelemässä anteeksi että on myöhässä. Etsi jotain Tomasia. Päättelin, että työhaastatteluun on menossa, mutta ei meille. Noh, kun nämä meidän ympäröimät telesentterit kuitenkin palvelevat englantilaisia asiakkaita, niin sanoin runsaan skandinaavisella aksentillani, että oot kuule flikka väärässä paikassa, mie en oo Toomasi ja ukkomiäs viälä. Eihän se ymmärtäny sanaakaan englantia! Onnea uralle. Tosin, ehkä se oli menossa töihin sellaiselle Hotlinelle?

5) Politiikan latvakakkonen. Otin sitten yhteyttä liberaaleihin, ja avustin heitä hieman yrittäjyysstrategian luomisessa. Unohdin kyllä kirjoittaa että (c) Tekes, mutta en mennyt rahaa pyytämään. Ongelma on se tuttu, eli mitä täällä pitäisi tehdä, ja miten saada ihmiset ottamaan kohtalon omiin käsiinsä. Harvoissa maissa suomalaista voidaan pitää yrittäjyyden asiantuntijana, mutta kyllä meillä on varmaan yksi parhaista kehysrakennelmista.

6) Kysely. Eipä tunnu ketään kiinnostavan, otan sen pois. Noh, sitten kun uus kone tulee (tai vanhaan muuntaja, kun karvapallo jauhoi vanhasta johdon tuusanpaskaksi), niin uusi ulkoasu ilmestyy jossakin muodossa. Jos jollakin on vihje, miten valita taustakuva käyttäjän resoluution mukaan (eli kolme kuvaa, joista yksi valitaan muuttujan X perusteella, ja tämä sitten vielä nättinä javascriptinä tai jonakin muuna toimivana), niin vinkkiä saa lähettää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä