perjantai 18. kesäkuuta 2010

Vehnäolut testi vasta ensiviikolla

Nyt valitettavasti en ole ehtinyt keräämään tarvittavaa määrää testimateriaalia kun on tarvinnut valmistautua häihin, tosin ei onneksi enää omiinsa. Tullut tässä viikon aikana hankittua uusi osoite, puku, kengät ja katsottua vielä jalkapalloa - yksinkertaisesti aika vain ei ole riittänyt syväluotaavaan maisteluun. Testiähän ei voida suorittaa televisiota katsellen, vaan siihen on heittäydyttävä täydellä sydämellä.
Hieman ongelmia on tuottanut myös löytää Gubernijan vehnäolutta, onkohan sitä enää edes olemassa...

Mutta sitten kaikille toivonsa menettäneille:
Staropramenin vaalea olut 1,79 litaa puolen litran tölkissä Park Inn hotellin edessä olevasta kaupasta. Näkemäni perusteella tästä Park Innista on tullut oikea porohotelli. Jos Park Inn ei sano mitään, niin Rezidor hankki Reval hotellien hallinnointisopimuksen, ja nykyään pyörittää näitä. Aiemmin hotelli oli Reval Hotel Neris.
Sitten, Finlandia Vodka oli 49,99 litaa litra, ja samaan hintaan sai myös Svedkaa, muovipulloon pakattua ruotsalaista vodkaa. Paikkana Vynoteka, Liettuan viiniketju. Sieltä saa myös shampanjaa alkaen 59,99 sekä viinejä aina vuodelta 1966 asti. Hinnat eivät ole huimia, mutta halvat viinit voivat olla huonoja: ostin yhden vanhentuneen (sen ihanan kellarisen ja tunkkaisen luumuisen aromin omaavan espanjalaisen) ja toisen liian nuoren, mutta aivan täynnä oli pullo viinikiveä.Saksalaiset gewürtztraminerit olleet ihan jees (alk. 23,99 ltl).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä