torstai 29. heinäkuuta 2010

Pöytäkone all-in-one alle 400 euroa

Ostin tuossa hetki sitten itselleni uuden koneen. Halusin All-In-One laitteen, mutta niissä on hyvin usein Intelin Atomit sisällä. Koska en halua hiukkaskiihdytintä kotiini, niin mutkia tuli matkaan: oikealla prosessorilla varustettu AIO maksaa vähintään 2000 litaa.
Sitten selailin ja selailin kauppoja, ja lopulta löysin sopivan paketin: Rmkt HP MS 215 Ita. Eli siis italiankielisellä Windows 7 :llä varustettu uudistettu HP. Tehdasuusittu, vuoden takuu. Noh, hintaa kun oli kuljetuksineen alle 1300 litaa, niin piti kokeilla. Verkosta löysin ohjelman kielen vaihtamiseksi (Vistalizer tms.) ja hyvinhän muutokset onnistuivat - vielä on vanha läppärini oli HP, niin sain siitä korvaavan virtajohdon - italialainen kun ei oikein rasiaan mahtunut. Prosessori on AMD:n hitaimpia, ja näytönohjainkin vain Atin 3200 - mutta kaipa se kuitenkin Intelit voittaa (GMA:t eivät ole kovin kivoja Adoben kanssa).
Kone on ihan jees - ei mikään pelilaite tietenkään, mutta kyllä se perus grafiikkaohjelmat ja sen miinaharavan pyörittää. Katotaan mitä se tykkää Intuosista seuraavaksi.
Niin, ja onhan täällä suomenkielisiäkin koneita myynnissä RMKT versioina. Eli, jos pöytälaitteelle olisi käyttöä, kannattaa katsoa muutama liettualainen verkkokauppa aluksi, ennen kuin lähdette tuhlaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä