tiistai 7. syyskuuta 2010

Seksivau, lue kuinka paljon blogilla voi tehdä rahaa!

"Hei, hotelli Riikassa! Heti sinne!"

"Koaksiaalikaapeleita Minskistä! Niitä mä just tarvitsin"

Tähän mennessä Googlen mainokset ovat kävijöiden kiinnostuksen takia tuoneet lähes 3 euroa. Tämä tarkoittaa suurinpirtein sitä, että 1000 vierasta tuo minulle 50 senttiä. Google tilittää tästä käteistä minulle muistaakseni 100 dollaria. Jos oletetaan, että euro on dollari, tarvitsen sivuilleni.... 2000 kävijää jokaista euroa kohti, eli 200 000 kävijää, jotta saisin yhtään mitään ulos googlelta. Koska en usko kenenkään innostuvan yhtäkkiä renkkaamaan mainoksia, parempi ottaa vain pois aiheuttamasta vi... harmitusta. (Jätin me mainokset sinne vielä, koska halusin katsoa aiheuttaako tämä kirjoitus sääliklikkauksia. Nyt kun tämän paljastin, todennäköisesti niitä ei tule. Eiköhän meillä kaikilla ole Adblocki päällä.)

Kirjakauppakin saattaa kuihtua pois tässä samalla. Olen koittanut kerätä 4% palkkiota Amazonilta, mutta eihän sieltä mitään ole tulossa. Kuitenkin, tämä kirjakauppa tavallaan ajaa asiansa, sillä sieltä löytyy ainakin hintavertailutietoja lukijoille.

Mutta mistäs sitten tehtäisiin tuohta? Näin yhden suomalaisen blogin, jossa tyttö myi visvaisia alushousujaan 45 euron kappalehintaan. Ehkä joku haluaisi ostaa vanhoja sukkiani? Tai parempi etten tarjoa, sillä latvakakkosia on kaikenlaisia. Oikeastaan, liettualaiset sukat ovat hyvälaatuisia, ja voisin varmasti niitä jopa uusina myymään ruveta: täällä on DaNa (myydään Suomessakin) ja Skinija -nimiset sukkahousu sekä sukkatehtaat. Italialaisetkin ovat melko edullisia, mm. Pierre Cardinin silkkisekoitesukkani maksoivat 5 euroa pari. Miten olisi - neljä euroa miesten hyvälaatuisista sukista kotiovelle toimitettuna? Hinta rakentuu siten, että hankinta maksaa 1,8-2,5 euroa, postikulut ovat noin euron ja loput sentit tuovat minulle kahvirahaa! Voisin vihdoin vaihtaa tämän Djimmahin Yirgacheffeen pitkällä aikavälillä.

Tai jospa rupeaisi myymään opastettuja retkiä tähän mestaan? Tarjontaa voisi kohdentaa joko turisteille tai matkanjärjestäjille. Tietänen lopulta yhtä ja toista näistä maista ja mannuista, mitä Sirpa-Liisan Linjuriautomatkojen opas ei varmasti osaa sanoa ilman opasta. 10 euroa tunti pienryhmälle - ei kovin paha oppaan hinta?

Mainoksia en kait saa tälle sivulle myydä, virallisesti. Mutta ehkä joku oikeasti haluaisi maksaa näkyvyydestä?  Joskus pidin ilmaiseksi lentoyhtiöiden logoja sivulla, mutta maksusta voisin pistää sinne vaikka koirasi kuvan.5 euroa kuukausi kuvallinen linkki - huutoja odotellaan. Töysän Matkat, Nokian Palloseura tai Seksivau.fi voisivat olla mitä parhaimmat kohderyhmät.

Sitten jäljellä on vielä t-paitatehdas. Jos sitä skannaisi kaikki lehtiöt, mitä on nurkkiin kasaantunut, ja pienellä retusoinnilla tekisi tuhat ja yksi t-paitaa, joita voisitte ryöstöhintaan tilata Saksasta? Tai sitten halvemmalla suoraan minulta? Tosin en lähde takaamaan jälkimmäisessä tapauksessa painojäljen kestävyyttä.

Tai voihan tätä varmaan ilmaiseksikin kirjoitella, pysyy kielitaito jotenkin tallella. Eihän tämä töherrys nyt mitään loistavaa luettavaa ole, mutta itse luen tätä mielummin kuin maikkarin uutiskommentteja.

1 kommentti:

  1. Haha. Loistavaa avautumista.

    Huomenna lähtö pitkäksi viikonlopuksi Kaunasiin. Kiitosta täytyy antaa sinulle, koska matkaa suunnitellessani on tästä blogista ollut valtavasti hyötyä. Tarkoitukseni matkalla on todistaa itselleni ja lopulta toisille, että Kaunas on mainio kohde.

    VastaaPoista

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä