maanantai 27. syyskuuta 2010

Julkaisukelvotonta paskaa - nyt julkaistuna

Listasin sivun oindex -sivulle, jossa "rankataan" suomalaisten sivut: eihän siellä ole tietenkään kuin muutama prosentti koko hötöstä. Tämä listautuu 450-500 tietämille. Edellä on kaiken maailman bondage-paskaa ja "tänää mä kävin hennesillä ja ostin sukat" -blogeja. Kun kaikki tuottavat sisältöä, sisältö kuolee, ja ainoa millä on väliä on sillä, että "Törmäsin tossa Elleä selaillessani asuun, joka sai mut ihan tosissaan katumaan sitä etten ostanut viime viikkoisella Tallinnan reissulla Stradivariuksesta bongaamiani konjakinruskeita nahkasortseja." (lainaus No Fashion Victims blogista).

Muuten, jos joskus näette verkkosivuilla seuraavanlaisen tekstin:

"MouMou-blogin tekstien ja kuvien käyttöoikeus vain luvan saaneilla!"
(lähde, moumou.indiedays.com)

painakaa ctrl+c, ctrl+v ja sanokaa "haista paska". Nimittäin eihän tällaista tekijänoikeusklausuulia ole olemassakaan missään muualla kuin lakia opiskelemattoman muotiorjan päässä. Materiaalia saa käyttää voittoa tavoittelemattomaan työhön, tietyin rajoituksin. Avain tässä on se, että muistatte viitata ja ette ota krediittiä toisen työstä.

Muotiblogit ovat kait ihan kätevä tapa tehdä rahaa, vaikka se järjenvastaiselta kuulostaakin. Ottaisitko sinä vastaan tyylivinkkisi parikymppiseltä cosmoa lukevalta tytöltä, joka ostaa vaatteensa Lindexiltä ja on Elloksen katalogin kestotilaaja? Todennäköisesti kyllä, sillä melko moni tekee tuota muotitoimittamista ammatikseen.

Hei, kävin tossa viime viikolla Cropp Townissa, ja löysin sieltä tosi makeet ja retrot Converset. Pinkillä ruutukuvioinnilla koristellut Chucksit maksoi 5 litaa ja ostin heti. Yhdistän ne limenvihreän Flossy's -retrokaupasta ostamani italialaisen puvuntakin kanssa ja sukkina käytän saksalaisia Falkeja Stockmannilta, myös vihreinä. Tosi makee yhdistelmä, varsinkin kun siihen yhdistää vielä oranssin sateenvarjon , jonka ostin Bags&Moresta ja käytössä kuluneet Levikset.

Tässähän on jo tyylivirhe! Käytössä kulunut ei voi olla tyylikästä, sillä muotifarkut pitää olla uutena jo rikki. Luonnollisesti kulunut on niin passé ja in on ainoastaan polvitaipeesta revityt ja nivusista teipatut harmaansiniset Energiet.

I disappoint.

Sinä päivänä, kun tänne ilmestyy enemmän tämän tasoista paskaa, pitänee ostaa kotio köyttä.

Tulee nimittäin Bondage-time ! *^^*  Good-Good!
Hyviä sitomis-ideoita voi etsiä vaikka crap.fi -sivustolta. Eivät muuten sovi lapsille!!

Niissä käytetään nimittäin liian paksua köyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä