maanantai 13. syyskuuta 2010

Kaunasin suurimmat ongelmat? Kerro mielipiteesi!

Nyt kun ensimmäinen turistikausi on ohitse, olisi kiva kuulla kävijöiden kokemuksia Kaupungista. Hyvää, huonoa, kaunista, rumaa... Kertokaapa, mitä jäitte kaipaamaan, ja missä on parantamisen varaa erityisesti. Voin jopa saada viestiä menemään kaupungin johtoportaisiin, jos oikein hyvän pointin joku kehittää. Erityisesti ideat olisivat tervetulleita.

Sitten, jos teiltä on puuttunut tekemistä (esimerkiksi lapsille ei ollut puuhaa), voin auttaa tulevia turisteja paremman tarjonnan löytämisessä - itse vain en tiedä mitä suositella ilman, että joku osoittelee puutteita, likinäkö kun vaivaa.

En tietenkään saa kaupunkia maalattua pinkiksi tai arkitehtuuria muuttumaan, mutta hyvät ideat siirtyvät eteenpäin.

Hieman tulevasta: ajattelin aluksi täydellisen ravintola/kahvila/kauppaoppaan tekemistä, mutta eihän näissä olisi mitään järkeä: ensinnäkään kukaan ei siitä syytäisi taskuihini penniäkään (päin vastoin) ja se tuhoaisi turismin hienoimman piirteen: uuden löytäminen on ainakin itselleni se matkailun kantava voima. Täten, tulevaisuudessa ajattelin esitellä lyhyesti muutamia pimennossa olevia kohteita - niitä, mitä ei muuten oikein tahdo löytää.

Niin, tuosta "päin vastoin" - kommentista: ennen lamaa, yritykset eivät halunneet enää tarjota ilmaista harjoittelua yliopistojen oppilaille, vaan alkoivat vaatia rahaa tästä merkittävästä koulutussatsauksesta. Yleensä oppilaat päätyivät vakuutusyhtiöön lajittelemaan hakemuksia tai arkistoimaan papereita. Siinä sitä sitten oppisikin koko rahan edestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä