maanantai 20. syyskuuta 2010

Latvian pääkaupunki on Vilna

Harvoin promotoin muita blogeja. Aivan siksi, etten ehdi niitä yleensä lukemaan. Nyt kuitenkin ajattelin pienellä Latvia-speciaalilla teitä helliä


Ei Autoa Latviasta

Autonostoa diilerin avulla. Kaikkea voi koittaa, paitsi... autonostoa diilerin avulla. Toisaalta, käytetty auto ei ole postimyyntitavaraa, vaikka Japanista voisi hienon drifti-laitteen hankkiakin. Opetus: maksa se satanen, ja käy paikanpäällä.


Riikka Riiassa

Suomalainen Latviassa - selvitymistarinaa naisen näkökulmasta. Sinänsä tietenkin mielenkiintoista, ettei itseäni kovasti esimerkiksi lempiparturin missaaminen harmittanut - mutta ehkä olenkin testosteroiineissani taas unohtanut elämän perusasiat, kuten virkkaamisen ja sisustamisen.Virkkaamisen ja sisustamisen mainitseminen täällä todennäköisesti saa ainakin sata ihmistä käymään kurkkaamassa tätä blogia - sekä koko vanhan lukijakunnan jättämään uppoavan paatin.

Otsikko muuten on kuittaus siitä yleisestä Liettuan pääkaupunki on Riika -harhaluulosta. Tästä kirjoituksesta motivoituneena, seuraavaksi luvassa "miten vietän päivän liettualaisessa pikkukaupungissa" erikoisjulkaisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä