torstai 30. syyskuuta 2010

Uutisia Kaunasista

Keskustan Rimi lopettaa: Park Inniä vastapäätä ollut kauppa sulkee ovensa ensi maanantaina. Täten hotellin asukkaat eivät voi enää minibaariaan täyttää tien toiselta puolen. Lähistölle ei näillä tiedoin ole aukeamassa muuta kauppaa korvaajaksi.

Kastanjasta päähän: nyt on loistava mahdolisuus kerätä täysosuma - kastanjat putoilevat keskustassa. Ja ei, kaupunki ei korvaa sinulle aiheutuneita vahinkoja, mitäs olit niin urpo ja kävelit puun alta.

Yöpakkaset ovat alkaneet. Nyt meno on kuin vanhojen hyvien aikojen Neuvosto-suhteissa. Yöllä palelee sen verran, että ei parane puistoon sammua. Mutta jos tällainen skenaario uhkaa, niin muistakaa ostaa kaupasta Vaitsipiritas'ta - siitä saa jäätyneen paahtoleivän avulla varmasti suodatettua lämmikettä.

Kotona ei ole kaljaa. Tämä muuten on oikeasti huolestuttavaa. Kotona ei ole näkynyt kaljaa, viiniä eikä edes skumppaa lähiaikoina. Jos joku näkee nämä karkulaiset, niin ilmoittakaa huolestuneille vanhemmille! Lonkkua ei kaivata, jos se samassa porukassa tulee vastaan  - sen saatte adoptoida.

Väsynyttä juttua. Vuoden ekaan lomaan enää pari viikkoa - koittakaa kestää tätä hörinää - sitten saatte tauon. Koitan ensiviikolla vihdoin saada päätettyä päivä pikkukaupungissa -opastuksen. Hieman on vaikeata, kun tekeminen meinaa loppua kesken. Taitaa tulla "osta pullo tenua ja mee puistoon" loppupäivän ohjelmaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä