torstai 18. marraskuuta 2010

Liettua Suomessa

Jossakin Ylen kolumnissa sanottiin, että kuuluisaksi haluava muusikko voi ajaa satoja kilometrejä parin kympin takia. Oma lukunsa sitten ovat nämä laulavan vallankumouksen jälkeläiset:

http://yle.fi/alueet/lahti/2010/11/lahden_kellokeskuksen_ryostajat_iskivat_myos_goteborgissa_2151084.html

Yritteliäs kuin liettualainen, voisi olla uusi sanonta. Jos ei Länsi-Ruotsissa onnistu, niin mikäs siinä tulla Etelä-Suomeen koittamaan?

2 kommenttia:

  1. Nämä uutiset alkaa olla jo tuttuja :D Tää liettualainen tyttökaverini nauraa ku joka toinen varas on täälläpäin liettualainen. Suomalaiset ku on niin sinisilmästä kansaa muutenki, eivät lukitse mitään ja uskovat ihmisten omantunnon kolkuttavan oikealla hetkellä :D

    Jukka

    VastaaPoista
  2. Jees, sama toisiapäin, eli suomalainen Liettuassa: ihmettelin, että miksi ihmeessä autossa tarvii olla kaskovakuutus, sitä ei pitäisi jättää talon pihaan yöksi ja renkaissakin tarttis olla lukkopultit. Sitten kuulin tarinan naisesta, jolta oltiin varastettu renkaat alta, ja hän asui Kaunasin maalaiskunnassa, kaukana naapureistaan. Auto oltiin nostettu betonitiilien päälle. Soitti aamulla vakuutusyhtiöön, tulivat katsomaan, ja totesivat, että on itse piilottanut renkaat ja yrittää vakuutuspetosta.

    VastaaPoista

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä