perjantai 5. marraskuuta 2010

Päivän lööppi - Liettuan tyttöbändit päivittyvät (NSFW)

Onhan se jo monta kertaa todistettu - playback ja riittävän hyvä studiovarustelu tekee kenestä tahansa laulajan. Madonna ei vieläkään kuullosta yhtään viiskymppiseltä ja Mrs. Beckham on myynyt miljoonia. Ajat muuttuvat. Jotkut bändeistä päivittyvät aikuisemmiksi ja toiset taas kuolevat. Luvassa on katsaus Liettuan tyttöbändiskeneen ja etsitään vielä lopuksi Ruslanastakin.

Uudehko tulokas Mokinukes muuttui Studentes:iksi

Moninukes on erään tädin lempiprojekti - hän pukee kouluikäisiä tyttöjä minihameisiin ja sitten nämä laulavat kimeällä äänellä poikaystäväongelmistaan. Keskimääräinen fani on 50-vuotias yksinasuva mies. Kuitenkin, kun edellinen versio Mokinukeista ("koulutytöt") tuli yli-ikäiseksi, lanseerattiin heidät tyttöopiskelijoina. Äänisampleilla ei ole väliä - kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja laulussa niitä sanoja ei aina ole niin paljoa, jollei lallalalaa:ta lasketa.

Mokinukes -ajalta:
Onko teinien pukeminen tällä tavalla pedofiliaa? Ei maassa, jossa vastaava on normaali koulupuku! (lähde: aistute.blogr.lt)

Nykyään jäsenet ovat ottaneet hieman aikuisemman tyylin:
Kuvassa Iruna, mutta artikkelissa lupailtiin, että myöhemmin loput bändeistä seuraavat esimerkkiä.(lähde: alfa.lt)

Niinpä niin. Kun laulaa ei osaa, niin pitää koittaa muuten. "Nevaryk mane is proto..." laulaa kuoro taustalla. Mutta kun pakko on pysyä pinnalla, moni tähti laskee rasvakudoksen olevan vettä kevyempää.

Yva hankki uuden jäsenen - mutta mitenkäs sitten kävikään?

Natalia Zvonke erosi Zvonkusta, elikä siis tuottajamiehestään. Uusi mies on tietojen mukaan miljonääri. Valitettavasti tämä veto ei mitenkään hälventänyt blondi-bimbo -epäilyksiä, joita Natalijan ympärillä on koko hänen uransa pyörinyt.

Hänen bändinsä Yva hankki kesällä uuden jäsenen, ja päivittävät lookinsa. Jo ensimmäisessä show'sa tytöt olivat "alasti" kylpyammeissa, ja siitähän se Pandoran lipas saatiin auki.

Elikä tähän ollaan tultu Uusi jäsen keskellä (lähde: alfa.lt)


69 Danguje - naimalla taivaaseen

69 Danguje on pahojen puheiden mukaan 69:llä koottu - jäsenet valitsi eräs kaveri käyttäen luonnonvalintaa. Noh, koitapa tätä nyt sitten jotenkin vahvistaa.
Hetkonen, mitenkäs tässä nyt näin kävi - tyttöbändi LIETTUASTA, joka ei ole riisunut viimeisen puolen vuoden aikana?! (lähde: klaipeda.diena.lt) Pienellä etsinnällä tietenkin löytyy paljon.

Olialia Pupytes... no ei siitä sen enempää

Olialia on kuin kolme Tukiaisen Johannaa, paitsi ehkä lievästi paremman näköisiä. Vaatteet eivät pysy päällä sitten millään ja lööpeissä roikutaan. Jätetään ne nyt hetkeksi rauhaan.

Entäs sitten Liettuan ainoa melkein suomalainen - Ruslanas?

Noh, käykääpä Katsomassa Ruslanaksen uusin hitti

http://www.zebra.lt/lt/video/ruslanas-kirilkinas-rytas-perone-lietuvos-daina.html

Näyttää päivä päivältä enemmän Sillanpään Jarilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä