torstai 18. marraskuuta 2010

Päivän matkailusuositus, Hotel Daniela

Kaunasin keskustassa, noin 50 metriä kävelykadulta ja 500 metriä Akropolis-ostoskeskuksesta, sijaitsee hotelli Daniela. Tämä neljän tähden hotelli ei ole ehkä se kaupungin edullisin, mutta silläkin on modernista ulkoasustaan huolimatta värikäs historia.

Nimittäin, sen omisti aikoinaan Zalgiriksenkin omistanut venäläis-israelilainen liikemies. Tämä omistussuhde päättyi väijytykseen Moskovan kaduilla, kun hänet ja hänen kuljettajansa lahdattiin heidän S-sarjan Mercedekseensä. Tätä murhaa seurasi runsaat spekulaatiot hotellin kohtalosta, miten sille nyt käy, kun muun perheen kosketus Kaunasiin ei ole niin läheinen ja erityisesti kun se ei ollut kaikkein tuottavin investointi - viime keväänä murhan aikoihin elettiin vielä syvässä lamassa. Tästä kaikesta huolimatta, tarjolla on hyvä hotelli hyvällä paikalla.

Sisäänkäynti näyttää tältä
(lähde www.cybercityguides.com)

Ainoa ongelma suositella tätä hotellia turistille on hintataso: Daniela ei ole halpa. Onneksi, sillä on kaksi huimaa tarjousta:

Romantic Weekend

 (lähde danielahotel.lt)

No nyt puhutaan asiaa. Hinta on vain 136 euroa kahdelle (!!!), ja siihen sisältyy päivällinen hotellin ravintolassa, tervetuliaslahja (hmm.... oliskohan skumppaa...) ja fiksu huone kahdelle kahdeksi yöksi.

 Perustason huone, mutta aika hieno sellaiseksi
lähde danielahotel.lt
Lisätietoja: http://www.danielahotel.lt/en/special-offer/romantic

Stag Night

eli polttarimatka, 120 euroa per henkilö. Sisältää kyydit kentältä, 2 yötä ja 3 päivää Kaunasissa, sekä erilaisia polttarihenkisiä aktiviteetteja

Sambarumbabueno ja kotituliaisiksi pussit täynnä kuppaa! Kuva Latino Barista
(lähde globalpartyguide.com)

Lisätietoja: http://www.danielahotel.lt/en/special-offer


Eli, kipin kapin Ryanairilta matkoja tilaamaan, ja lukemaan Ryanair-matkailuun tehtyjä ohjeita täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä