maanantai 20. joulukuuta 2010

Googlen tuomaa viikko satakakskytjotain

Mitä etsit? Eikö löydy? No autetaan!

Taas ovat kaiken maailman karvanaamat ja pitkätukat käyneet etsimässä mitä kummallisinta tietoa. Viime viikolla olette tarvinneet tietoa ainakin seuraavista:


Tuuri Hotelli Miljoonarock Onnela

Kirjoitan googleen randomeja takatukkarokkarisanoja ja koitan onneani ja päädyin tänne. Derp. Hotelli Miljoonarockia ei kait ole olemassa, Miljoonarockilla ja Onnelalla ei ole kait paljoa tekemistä  keskenään (paitsi ehkä joku liekkipaita on ollut riehumassa kummassakin) ja ylipäätään, ei..... Ei... EIIIIII!!! Noista sanoista 3 aiheuttaa kirjoittajassa allergisia reaktioita.

Vilnan Rakennusmarkkinat

Jaa, siellä on sellaiset vai? Rakentaja-Rami ja Puuha-Pete tarvitsevat varmasti paikkaa myydä hyvää hirsipuuta. Seuraavassa linkkejä mahdollisiin vaihtoehtoihin:

http://www.biztradeshows.com/trade-events/bmtf-expo.html
http://www.biztradeshows.com/trade-events/furniture-vilnius.html
http://www.biztradeshows.com/trade-events/household.html

http://www.biztradeshows.com/trade-events/intelligent-home.html

Liettua miten päästä

Haluatko tänne vai pois? Jos tänne, lennä, souda, ui, kävele, aja, tule junalla tai sitten vaikka ihan vain veneellä. Ryanair, Air Baltic, Finnair, Eckerö, Viking, Tallink, VR, Eurolines, Ecolines, Avis, Hertz, Sixt voivat kaikki auttaa sinua eteenpäin. Lähde rohkeasti matkaan!


Kaunas vaatteet

Kaunasin katumuotiin kuuluu vyönlevyinen hame ja bikinien yläosa. Unisex. Kesät, talvet. vyönlevyisiä hameita voit ostaa kaupoista kuten New Yorker, Terranova tai Tally Weill, bikinien yläosat löydät hyvinvarustellusta alusvaatekaupasta tai eBaystä. Miehille suosittelemme erityisesti tuota jälkimmäistä. Paremmin kokoja saatavilla.

Kaunas rikollisuus

Haluatko Kaunasiin rikolliseksi? Mietipä vielä kerran: Suomessa on paremmat palkat ja enemmän tilaa yrittäjyydelle - voit saada jopa Tekesin tukipaketin! Liettuan markkinoilla on jo ylitarjontaa rikollisista palveluista - mutta ehkä voisit avata Suomeen vaikka investointipankin! Pikavippifirmoja on jo riittävästi täällä - mutta ehkä voisit alkaa välitttämään niille rahaa, a'la BigBank?

Escape Kaunas

Haluatko paeta täältä, vai etsitkö tissibaaria? Kummassakin tapauksessa, joudut ensin tulemaan paikanpäälle. Escape on tissibaari. Niillä ei ole terassia, niin kuin sillä Tampereen baarilla. Ja ylipäänsä - miksi tissibaarilla pitäisi olla terassi? Ei kai nyt kukaan mene sinne juomaan kaljaa ja ottamaan aurinkoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä