perjantai 10. joulukuuta 2010

Joulupakettiin!

Päivän 3 lahjasuositusta

Prada Infusion D'Iris EdP lahjapakkaus - 255 litaa, Sarma
Melko hento, mutta tyylikäs nuoremman naisen tuoksu. Räväkkäämpää haluava voi koitta Infusion d'Orangeur'ia tai klassisesta parfuumista tykkäävälle sama firma tarjoaa Amberin. Prada on tehnyt muutaman vuoden näitä vesiä vasta, kaikki sopimusvalmistuksella Espanjassa. Hyvin ovat menestyneet ainakin testeissä. Ja pullot ovat pirun tyylikkäitä, saatavilla jopa sillä vanhan hyvän ajan pumppupussilla.

Trejos Devynerios, hinta n. 20 litaa, kaikissa kaupoissa.
Yrttiviinaa makeammasta likööristä tykkäävälle. Tarjolla on kolmea sorttia: hieman ehkä Jägermeistermäinen tumma alkuperäinen, vihreistä yrteistä tehty Batteryn kanssa sopiva Zalios Devynerios ja appelsiininkuorelta maistuva Raudonasis Devynerios. Jos haluat kuitenkin ostaa hieman arvokkaampaa pulloa, niin 1000-vuotisvodkaa saa erikoispulloissa lähes Suomihinnoin (olikohan 40-50 euroa pullo) ja sitten Karvedystä saa monta vuotta kypsynnettynä samantapaiseen hintaan. Erikoispullot tietenkin komeita ja lisäksi numeroituja.

Loma Kaunasissa, hinta alk. 45 euroa vrk.
Vie perhe matkalle: halvat lennot Ryanarilta, tai hieman arvokkaammat välilaskun kanssa Air  Balticilta, ja tulkaa tänne. Hotellihuoneen saa nyt 45 eurolla. Paras aika tulla tietenkin keväällä, mutta kyllähän tuolla nytkin pärjää. Tosin hieman on lumista ja liukasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä