keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Laatu lisääntyy tulevaisuudessa

Oletteko kyllästyneitä jatkuviin kirjoitusvirheisiin? Etooko huono suomi? Nyt teille on tullut pelastus! Nimittäin kirjeenvaihtaja vihdoinkin ymmärsi asentaa Firefoxiin oikean liitännäisen. Jos tekin haluatte päteä foorumeilla, voitte lisätä sen omaan repertuaariinne tästä linkistä.

Sitten muutamia uutisia.

Charles Woolfsonas (mikä lie oikealta nimeltään onkaan) esitti ajatuksen, että ehkä nyt olisi jo korkea aika lopettaa Neuvostoliiton syyttäminen kaikista tämän päivän ongelmista. Tämä ruotsalainen professori todennäköisesti poltetaan roviolla, kun hän seuraavan kerran astuu Baltian maaperälle.

Hallitus päätti olla palauttamatta eläkkeitä lamaa edeltäneelle tasolle. Tästä tietenkin oppositio on vaalien alla eri mieltä. Ymmärrätte varmasti hyvin, ettei eläkeläisten ärsyttäminen ennen vaaleja ole mitenkään hyvä veto.

Bensan hinta nousee - samoin muiden polttoaineiden. Tämä tapahtunee uuden vuoden jälkeen. Nyt nousua on ollut noin 30 centasia, eli bensa on nyt reilut 4,3 litaa litralta. Tämä on törkeää.

Maanantaina Palangassa paikallinen liikemies Vidas Buzas pajautti Pajerolla  papin ylitse. Pappi oli matkalla vetämään saarnaa, jonka piti alkaa 10 minuutin kuluttua yliajosta. Pappi kuoli yöllä sairaalassa 87 vuoden iässä.

Kaunasin varapormestari oli työaikanaan komedian kuvauksissa. Tämä ei tietenkään ollut mikään yllätys, sillä koko tätä kaupunkia johtaa selvästi huumorijengi - rahaa löytyy aina kaikkiin tapahtumiin ja koristeluihin, mutta hiekoitukseen tai edes viemärinkansiin sitä ei koskaan ole. Parempaa huumoria saisi toki kuvaamalla istuntoja. Kuten eräs tutkimus totesi, kukaan fiksu henkilö ei halua politiikkaan.

Alkoholin myyntiä liberalisoidaan. Lobbarit ovat selvästikin tehneet hyvää työtä, kun alkoholia saa kohta taas melkein kaikkialta ja koska tahansa. Tästähän hyötyy eniten.... Maxima, maan suurin kauppaketju. Eniten kärsivät kioskit, joista osa suljetaan Kaunasissa osana pienten yritysten tukitoimia. Tai siis, virallisesti pieniä yrityksiä on luvattu tukea, mutta pienistä kioskeista suuri osa suljetaan vuoden vaihteessa. Ehkä ne eivät lähettäneet tarpeeksi ruskeita kirjekuoria oikeisiin osoitteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä