torstai 9. joulukuuta 2010

Liettuan kuuluisin brändi?

Liettuan kuuluisin bändi on varmasti LT United, mutta entäs se brändi? Aiemmin varmaan oltaisiin veikattu eri oluita, mutta kyllähän se on selvää, mikä on se tunnetuin!

Snoras.

Jos olette koskaan käyneet Kaunasissa, tunnette Snorasin pienistä kioskinomaisista pankeista, joita on ympäri kaupunkia. Jokaisessa kioskissa istuu tyttö, joka tarjoaa lähes kaikkia mahdollisia pankkipalveluita. Ei mikään turvallisin työpaikka, ja ajoittain erityisesti laitakaupunkien kioskipankit joutuvat ryöstöjen uhreiksi.

Miksi sitten Snoras voisi olla niin tunnettu? No, ensinnäkin the Banker valitsi sen Liettuan parhaaksi pankiksi, mutta eihän tämä mitään tunnetuksi tee pankkimaailman ulkopuolella. Kyllähän se on sana sponsorointi, josta pankit ovat yleensä tulleet kuuluisaksi (joko omien johtajien sponsorointi optioin tai sitten urheilun).

Aiemmin tunnetuin liettualainen sponsori oli varmasti Ukio Bankas, tunnettu Heartsin paidan rintamuksesta sekä tietenkin Zalgiriksen paidasta.

Nyt Snoras on mennyt askeleen eteenpäin. Aiemmin Snoras oli Spykerin suurimpia omistajia ja sponsorikyltti näkyi Spykerin GT autoissa. Nykyään, Snoras toimii Renaultin sponsorina, ja uudessakin autossa (kuva mtv3.fi sivuilla) pankki on saanut logonsa hyvälle paikalle. Snoras oli muuten aiemmin myös Zalgiriksen sponsori, mutta Zalgiris päätti lopettaa yhteistyön, kun Ukio Bankasin Romanov päätti ostaa enemmistön seurasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä