sunnuntai 5. joulukuuta 2010

No more competition anymore!

...siis huomenna. Kisailu loppuu ja joku onnekas on tavallistakin onnekkaampi.

Niin, ja keltaisiin kukkiin tuli selitys: lukijan mukaan ne annetaan hyvästeltäessä ja vaimon mukaan keltainen symboloi vihaa. Aikalailla samaan suuntaan, joten molempi parempi.

Daniela hotellin katsastin tänä viikonloppuna henkilökohtaisesti, ja todellakin kaikkien antamieni suositusten arvoinen. Isot huoneet, hyvät sängyt ja aamupalaakin saa, jollei joku koripalloilija vedä kaikkia tiikerikakkuja...

Nyt on vaatekaupoissa jo pientä alennusta, eli sellainen -20% kyltti on monessa ovessa. Elektroniikkaa näyttävät eniten tänä jouluna tyrkyttävän ihmisille, ja sauvasekoittimen saa alle 8 eurolla Senukaista.

Joulutorit: yksi on Laisves Alejalla, vanhan kaupungin torille sellaista rakennettiin eilen, ja Akropoliksen 2 kerroksessa on käsityöpuoteja aikas monta.

Sää ei ehkä ole täällä se kaikkein paras, mutta kyllä sen kestää, kun tietää miten hyvää se sulle tekee. Vaikka jotkut merkkivaatteet voivat olla lähes Suomen hinnoissa, niin ennen joulua voi käydä täällä syömässä hyvin. Zalias Ratas -ravintolassa 6 hengen ruuat Suomen yhden hengen hinnalla, eli 50 euroa. Sillähän jo motivoi viikonlopun loman, kun katsoo Danielan sivuilta "Romantic Weekend" -tarjouksen. Tuohon hintaan siis sisältyy myös romanttinen päivällinen kahdelle ja 2 yötä hotellissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä