perjantai 3. joulukuuta 2010

Nyhjäistään tyhjästä - miksi te tulette tänne

Google Analyticsiä jälleen promotoin. Katsoin mitkä ovat viimeisen viikon aikana olleet ne suurimmat syyt lukijoille tulla tänne.

Ehdottomasti eniten ihmisiä kiinnostaa Kaunasin hintataso. No, se on Helsinkiä halvempi, mutta kallis paikallisille. Lukekaa lisää vaikka täältä.

Seuraavaksi eniten teitä kiinnostaa liettualaiset naiset. Täällä niitä asuu, noin puolet väestöstä. Muista kukat, ole sosiaalinen ja kohtelias. Vaikeaa tulee olemaan, jos heistä kiinnostut. Tietenkin, jos vain pervona täällä etsit rakkoja käsiisi, niin ne ovat kuule aivan toiset tuubit, mistä niitä videoita löytyy.

Sitten muut ovatkin enemmän kuriositeettiaiheita: Kaunasin Joulutorista oltiin etsitty tietoa: niitä on perinteisesti ollut sisätiloissa Laisves Alejan suihkulähteen vieressä, ja uutta avataan vanhaan elokuvateatteriin nimeltä Kankles.


Shoppailuun ja autoiluun löytyy vinkkejä ympäri blogia (klikkaa sivupaneelin avainsanoja)...

mutta edetäänpä niihin outouksiin:

Kagor Viini - tuo kuninkaiden viini on pääosin makeaa sekoiteviiniä, jota Baltiassa myydään. Valmistetaan Moldovassa, Espanjassa tai Bulgariassa. Makeus puolimakeasta törkeän likööriseen.

Juhla Mokka eesti rim - en lähde sanomaan myydäänkö Viron Rimeissä Juhlamokkaa, mutta Paulig Originalia ja Paulig Extraa saa. Kannattaa välttää, kun kahvi on VAIN Suomessa sisäänheittotuote.

Google Translate: löytyy jostakin muualta, ei täältä. Sopisi muuten vaikka ammattikäyttöön, mutta kun joku on kääntänyt siellä kaupunkien nimiä "vastaaviin" muissa maissa - ja samoin etu sekä sukunimille - niin oikolukua vaatii, ja runsaasti.

Kaunas paras ravintola - Zalias Ratas - ehdottomasti. Siellä on perinneruokaa vanhan Kauno Gubernijan kuvernöörin talossa. Hinnat ok, ja laatu kohdallaan. Hieman kuin Vana Ema Juures Tallinnassa. Siis hieman ja tavallaan. Älkää kuitenkaan lähtekö odottamaan jotakin Michelintähti-tyylistä ruokaa. Liettuassa ruoka on rehellistä. Hyvää ei pitä sekoittaa hienoon tai kalliiseen. Viimeksi kun itse korkkasin pullon sampanjaa, tuli tämä taas huomattua: se 3 euron Kaunasissa tehty kuohujuoma maistuu paremmalta.

Kääpiöporno - tietääkseni ei kuulu aiheisiimme. Selvästi oli myös hakijakin pettynyt, kun ei aikaa viettänyt sekuntiakaan. Suosittelemme videovuokraamoa.

Miksi Liettuassa ei saa antaa keltaista kukkaa - en minä tiedä. Vaimo kyllä tykkää keltaisista, ja narsissit ovat suosittuja. Valkoiset päinvastoin ovat tabu - niitä annetaan kuolleille (muistankohan oikein). Ja niitä kukkia sitten pariton määrä.

Liettualaisten ihmisten luonteenpiirteet - kaikenlaista porukkaa täällä on. Koripallo, kalja ja vaikka sauna voivat olla hyviä keskustelunaiheita. Älä puhu politiikasta, uskonnosta, Venäjästä, tai Neuvostoliitosta. NL erityisen arka aihe, sillä osa kokee tiettyä kaihoa tätä aluetta kohtaan. Silloin kaikki oli tavallaan hyvin - tai ainakin halpaa.

teletapit huumeet - katsokaa South Parkista Ike's WeeWee episodi, niin siinä on kumpiakin. Southparkstudios.com on sivu, ja ilmasta palvelua.

Savustetut siankorvat - aika järkyttävä kokemus. Mutta jos rustoista tykkää ja kanastakin aina imee luut, niin mikä ettei.

1 kommentti:

  1. Keltaiset ruusut taisivat olla ainoastaan siihen tilaisuuteen kun sanotaan hyvästi.

    Kiitos blogista

    VastaaPoista

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä