maanantai 14. helmikuuta 2011

Hesburgeriin Kaunasissa

Kun makuun on tottunut, mikään ei voita turkulaista hamppariateriaa. Mutta mitä tehdä, kun ateria on liian pieni?

Helppoa! Osta kaksi!

Nimittäin, hampurilaisateria pienellä juomalla ja ranskalaisilla maksaa 4.95 ltl. Jos haluat siihen isomman juoman ja ranskalaiset, tämä maksaa 3 litaa. Jos taasen haluat 0,5 litran juoman, megaranskalaiset ja tuplahampurilaisen, maksa 9,90!

Pelkkä purilainen maksaa 2,5 litaa. Kyllähän noita nyt syö, jos muutakaan ei ole. Kaunasissa on ainakin 3 Hesburgeria, ja nyt jopa 2 McDonaldsia. Aukioloajat Heseissä ovat aika kauppamaiset (9-21), mutta iltapurtavaahan saa sitten oikeasta ravintolasta yleensä  jopa keskiyöhön. Niin, ja eivät ne anniskele siellä hamppariraflassa.

Sitten toinen ravintola "suositus". Hesen melkein vieressä on M&M's Fastfood. Tämä suklaapähkinäplagiaatti tarjoaa hyvin niukkaa menua ja ruoka on kyseenalaista. Yleensä heillä on lämpökaapissa valmiiksiuppopaistettuja kananpaloja, ranskalaisia sekä "super-peruna" tarjolla. Tämä peruna on sitten vain iso peruna (ilman suolaa/mausteita) ja sen täytteet tarjotaan siinä lisukkeina. Jos M&M'n ja Turkuburgerin välillä joutuu valitsemaan, suosin turkulaista.

Itse rafla-artikkeli tulossa kohtapuoleen. Nyt on kahvitauko ohitse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä