maanantai 7. helmikuuta 2011

Kevät tulee

Kevät tulossa Kaunasiin ja lumet ovat jo pääosin sulaneet. Uudet pakkaset tietenkin ovat vain nurkan takana, mutta pitää koittaa nauttia tästä tulevasta katupölyn aikakaudesta, niin kauan kuin keuhkoja vielä riittää.

Samalla kun kevät on tulossa, tulee myös vaatetuksen muuttua muodikkaammaksi. Ja kyllä, nyt me muotibloggaamme! Kaunas on etelämpänä ja samalla lähempänä Pariisia sekä Milanoa kuin Tampere ja muu pohjoinen Periferia, joten olen tietenkin muodin edelläkävijä.

Koska en naisten muodista tiedä muuta, kuin että se perustuu merkkeihin ja huonoon laatuun, ainoa naisia koskeva suositus on seuraava: minihameiden aika on jo ovella: muistakaa kuitenkin, että 150 denieriä on vielä se suositeltava luku. Jos tyylisi on retro, kirjoita eBayhin "Brand New With Tags" tai BNWT. Jos haluat vintagea, korvaa sana With sanalla Without (tai kirjoita WO W:n sijaan).

Sitten miesten osuus.

Tämän kevään uusi musta on musta. Kyllä, musta on jälleen mustaa. Kuitenkin, tennissukkien musta on mustalla ja punaisella raidalla varustettu valkoinen. Pukeutumisesi lähettää signaalia sinusta ja arvoistasi, ja samalla ottaa kantaa. Täten, suosittelemme seuraavaa keväistä, kantaaottavaa sekä muodikasta asukokonaisuutta:

Black-Horsen täyspitkät kalsarit. Mielellään vaaleansinisestä nukkakankaasta. Nukkakangas on mukavan imukykyinen materiaali ja antaa samalla ihanaa kitkapintaa, jota vasten palleja voi raapustaa, jos ne unohtui pestä aamusella. Muista kuitenkin vaihtaa alusvaatteesi usein: pidä Adidas-sääntö mielessä: Adidaksessa on vain kolme raitaa, neljännellä ne lähtevät pesuun.

Näiden päälle Garrett -merkkiset puolisuorat housut. Näitä myydään hyvin varustelluissa Prisma-tavarataloissa. Suosittelemme tummanruskeaa, jotta katupöly ei näy pinnassa liian hyvin. Jos taasen tykkäät pyöräillä, osta tummanharmaat, ettei ketjurasva kimaltele liikaa punteissa. Osta joko täyspitkät, tai hieman lyhyet. Säären näyttäminen nimittäin todellakin räjäyttää pankin naispiireissä! Pidä myös mielessä: Gilette Venus on tarkoitettu Venus-kukkulan ajeluun, ei säärillesi! Säärissä luomu on in!

Sukkina käytämme valkoisia tennissukkia, sillä haluamme ottaa kantaa. Sukissa on oltava sekä punainen, että musta raita. Mustan voit korvata tummansinisellä, jos mustia ei ole saatavilla. Muista, että parhaat sukat saat torilta. Sukat vedetään housujen punttien päälle siististi ilman turhaa makkararullausta. Täten sukat myös suojelevat punttejasi kastumiselta. Muista vaihtaa sukat usein, vähintään kerran viikossa, tai kun ne haisevat ikävän eltaantuneelta.

Tässä loistava esimerkki kantaaottavasta pukeutumisesta. Viimeinen silaus olisikin seurata neuvoamme, ja laittaa nuo sukat lahkeiden päälle!
(dfof.wordpress.com)

T-paidan ostamme nettikaupasta, sillä internet on IN-ternet, eli in. Hah hah hah, olipas hassunhauskaa, eikö totta?. Suosimme joko reddotin paitoja tai sitten ihan rokkipaidat dot komia. Etsimme nuoruutemme lempibändin paidan, tai muun kantaaottavan tekeleen, ja pidämme sitä aluspaitana. Muistithan deodorantin?
AD/DC on hot!
fanituote.com 19.90

T-paidan päälle laitamme edustavan kauluspaidan. Blue, Canadian Timberman ja Larros ovat suositeltavia merkkejä. Koska keväällä on vielä viileää, suosittelemme, että paita on flanellimateriaalia. Ollaksemme muodikkaita, jätämme ylimmän napin auki. Tällä tavoin saamme myös hieman pelivaraa hengittämisen kanssa. Jos käytät vaaleita sävyjä, allaoleva t-paita opaalisesti hohtaen levittää viestiä sinusta. Haluatko tätä vai et, sen saat itse päättää.

Koristellaksemme asukokonaisuuden, lisäämme paidan taskuun käyttämättömän (olkaa tarkkana tämän kanssa!) nenäliinan, mielellään mintunhajuisen, sillä erilaiset hajusteet viehättävät naisia ja jättävät meistä freshin kuvan. Jos kuitenkaan käyttämätöntä nenäliinaa ei ole saatavilla, voimme toki laittaa taskun edustusrivin parhaimpia kuulakärkikyniä, samaan tyyliin kuin kenraalit laittavat siihen mitaleja.

Kengät meinasivat unohtua. Tiesitkö, että mies käyttää vuodessa keskimäärin 20 euroa kenkiin? Me kuitenkin olemme muodikkaita ja käytämme hieman enemmän: Nimittäin suosimme Suomalaista ja valitsemme Sievin toimistokengät. Antistaattiset, hengittävällä pohjalla.

Päähin on aina tiukka paikka miesten pukeutumisessa - pitääkö sellainen olla vai ei. Tosimieshän on klani tai sellaiseksi tulemassa, joten päähineellä voi olla keskeinen rooli kylmyyden välttämisessä. Mutta muoti ei ota kantaa säähän eikä sillä ole mitään tekemistä terveen kehon saati mielen kanssa. Siksi päähän pistämme ainoastaan alkuperäiset RayBanin Aviator lasit. Kultaisilla kehyksillä.

Vielä on kokonaisuus pientä viimeistelyä vailla: käteen metallirannekkeella varustettu japanilainen digitaalikello, vyöksi liikelahjavyö (mielellään kääntö-sellainen) tai edelläkävijät voivat käyttää myös nahkaista vyölaukkua. Takkina käytämme samaa kuin viime vuonna.

Löysin vihdoin miehille suunnatun muotiblogin, jossa ote on miehinen, muttei silti koita iskeä nyrkkiä perseeseen. Ja vielä telkkarin avulla. MTV3.fi katsomon kooste miesten muotiblogeista. Niin, ja jollette tuosta arvaa, niin käykääpä lukemassa lisää muotivinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä