perjantai 25. helmikuuta 2011

Kuka on Liettuan edustaja Euroviisuihin? - Lue!

Sensaatio-otsikoinnin riemujuhlaa! Mutta todellakin, kuka edustaa Liettuaa Euroviisuissa? Yhtä laimea ruikuttaja kuin Suomea? Vai kenties kerrankin kunnon tissipoppia, a'la Ukraina? Ei, ei ,ei.

Tänä vuonna edustaja on Evelina Sashenko, jonkun sortin semioopperasolisti. Ruikuttaa kappaleen C'est ma vie englanniksi ja kertosäkeen ranskaksi. Hirviää, mutta varmaan nykysäännöillä ihan ok - teknisesti suoritus on kliinisen puhdas.

Tällä kertaa tarjolla oli myös Sasha Son, Sasha Son & D. Montvidas ja D. Montvidas. Eli, siis kaksi artistia, kolme kappaletta. Sasha Son oli edustajana joku vuosi sitten, ja taisi tulla non-points (if you really love, love, love, love's gonna love you back.... eihän siitä saanut edes selkoa).

Montvidas olisi päässyt viime vuonna viisuihin, mutta oli mennyt jossakin kotibileissä esittämään kappaleensa, ja diskattiin siksi. Esitys oli silloin hottiakin hotimpi M.Jackson kopio. Nyt tarjolla oli Justin Timberlakea. Viime vuoden kappale oli "Running Fast", ja löytynee Youtubesta

Toinen iki-yrittäjä, ja nimikkeellä Linas&Simona jo kerran viisuissa käynyt (What happened to your love?) on Linas Adomaitis. Tällä kertaa tarjolla oli rento hiphop-humppa. Kaverilla on niin paljon hyviä kappaleita, että tuo nyt vähän jäi maton alle. "Tavo Spalvos" ja "As tau sakau" ovat uudempia hittejä ja Euroviisuyritelmän nimi oli...Floating to you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä