keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Nenä jäässä

Liettuassa on pirun kylmää. Ei tietenkään sellaista Suomi-kylmää, vaan leudohkoa -10 - -20 astetta miinusta. Mutta, kun täällä ei ole Suomi-takkeja tarjolla, niin onhan se kylmää.

Itsenäisyyspäivä oli viikko sitten, ja siinä samalla vapaata töistä. Tuon päivän kunniaksi uusnatsit hakkasivat ulkomaalaisen kadulla. Näin itse porukan ennen/jälkeen teon (heikko sanoa tarkalleen, kun luin asiasta vasta seuraavana päivänä), ja humoristinen - ja tavallaan säälittävä oli näky: tytöt kansallispuvuissa, pojat pilottitakeissa.

Vaalit ovat käynnissä, ja itse olen pyrkinyt saamaan Kaunasin hissifirman pomon vaalijulisteita pois funikulaarista. Tilanne on nyt jumissa jossakin lautakunnassa, mutta kuitenkin selvää on jo, ettei niitä lappuja siellä hississä pitäisi olla. Rumia ovat - julisteet sekä itse kaveri.

Huumori ei nyt oikein kuki, kun on hieman ajatukset muualla. Nimittäin, olen nyt lähettänyt arviolta 30 cv:tä ympäri Suomea viimeisen viikon aikana, ja vastauksia ei oikein tunnu tulevan. Pitäisi varmaan soitella kaikille, mutta kun kerran jollekin mikkeliläiselle naishenkilölle soittelin, ja huomasin, ettei häntä kiinnosta paskan vertaa mitä minulla on sanottavana, jotenkin tuo motivaatio kaikkosi luurin suhteen.

Ja olen pistämässä pienimuotoista yrityspalvelua pystyyn. Siitä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä