keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Vuoden suomalainen julkkis Liettuassa!

Huutomerkkijournalismia!

Valitettavasti - tai onneksi - en puhu itsestäni, vaan Liettuaan on etabloitu nyt ihan OIKEA suomalainen julkkis. Ohjaaja Jarmo... Skön, Skän, Sken ... eivät oikein televisiossakaan osanneet päättää tuosta sukunimestä.


Jarmo on Ruslanaksen parina, ja he ovat esittäneet tähän mennessä kaksi vahvaa tulkintaa: Robbie Williamsin Let Me Entertain You:n (joka on täällä aivan pirun kulunut rallatus, kiitos jonkun lapsiryhmän) sekä R. Kellyn I Believe I Can Fly:n. Jarmo muuten veti nuo melkos hyvin, vaikka siellä oli hieman sitä teatraalisuutta mukana.

Uutiset ovat asiasta toki innostuneita, kuten otsikot a'la „Žvaigždžių duetuose“ – pirmas homoseksualų duetas (Tähtien Duetot-ohjelmassa ensimmäinen homoseksuaalinen duetto) kertovat. Niin, Ruslanas ja Jarmohan ovat pari, ainakin olleet, ja Ruslanas esitteli Jarmon aiemmin aviomiehenään.

Näytteen poikien esityksestä voit katsella täältä: Youtubeen
Jarmolla on hieman ehkä liian hohtava tekorusketus, mutta muuten ihan jees performanssi.

Niin ja sitten niistä stereotyypeistä: jos liettualaiset näyttäytyvät Suomen mediassa usein rikollisina, niin nyt saatte hieman mielikuvaa siitä Suomi-imagon rakentamisesta maailmalla. Mutta hei, tämähän tietenkin antaa kuvaa edistyksellisestä ja suvaitsevaisesta maasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä