keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Galleria 2: anti-nähtävyyksiä Liettuasta

 Jotakin uutta, ja sitäkin enemmän vanhaa. Kuva Joniskisista, jonne oli juuri asennettu uusi paloposti. Pelkäsivät varmaan tuon hylätyn talon palavan. Ympärillä toki on uudempien talojen aluetta, mutta silti oli tuollainen siihen keskelle jätetty.

 Siauliaista Klaipeda-Kaunas moottoritielle menevän tien varrella oli merkattu pysähdyspaikka, ja siellähän pitää olla aina vessa. No ei näkynyt. Lähdin siitä kävelemään polkua eteenpäin, ja löytyihän se. Arvatkaa tunginko tuonne vai en...

Kaunasin ylpeys on tulevan koripalloareenan sekä Akropoliksen vieressä oleva mahtava hotellinrunko. Se on tämän kylän eräs suurimmista maamerkeistä.  Vasemmalla olevalla Statoililla on törkeän kalliit autonpesut.

 Dziizus. tulee kohta myös oransseille planeetoille: varokaa siellä Marssissa. Tietoa ei vielä ole asennetaanko uskonto alusta sisältäen inkvisitio-modin sekä noitavainot. Luultavasti kyllä. Tämä upea katutaideteos löytyy pappien seminaarin seinästä.

Harvoin siellä näin vähän porukkaa on. Ellaan varmaan todella myöhään tai aikaisessa liikkeellä. Tässä se kuitenkin on: Urmas. Kaunasin sekä koko Liettuan suurin ostoskeskus. 4 hallia täynnä aivan kaikkea. Olen ostanut sieltä puolalaiset puolinahkaiset sandaalit (kestivät 2 kesää), sukat (kestivät muutaman käytön), keksejä (kestivät pitkään), lohta (tuli syötyä), ja kaikkea muuta,, mitä nyt ei vain jaksa tässä luetella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä