maanantai 7. maaliskuuta 2011

Miten varata liput Liettuassa järjestettävään tapahtumaan?

Helppoa.. vai onko?

Ensin tietenkin löydät tapahtuman, jonne haluat mennä. Pistän sinut menemään Liettua-Puola futismatsiin, että hinta pysyy huokeana ja saadaan oikea esimerkki. Seuraavaksi, pitää löytää lipuille jälleenmyyjä. Pääosin lippuja myyvät tiketa.lt sekä bilietai.lt.

Jalkapallolippuja myy bilietai.lt, joten sieltä sitten etsimään. Matsi löytyy, lipulle tulee hintaa melkoisen vähän. Seuraavaksi sitten yritetään ymmärtää stadionia. Nimittäin, se on aika hirveästi toteutettu. Alaosan kapea kohta onkin pääkatsomo, ja sivujen pitkät alueet ovat päädyt. Ohjeen mukaan järjestelmä valitsee sinulle automaattisesti parhaat paikat (siis lähinnä vasenta laitaa olevat!) ja siinä sitten koitat elää. Näitä pitäisi pystyä muuttamaan, mutta itse on koskaan löytänyt oikeata valikkoa tai päässyt siihen käsiksi: firefox ei antanut, explorer kaatui, kun koitin klikkailla penkkien kuvia.

Seuraavaksi pitää sitten hyväksyä se, mitä saatiin (eli se keltainen = merkki valkoisella taustalla - sitä saa hakea aikansa). Voit joko maksaa heti, ja varata liput: jos varaat, joudut ne kuitenkin maksamaan lähes heti: varaus on voimassa 24 tuntia. Entäs sitten maksaminen: Bilietai.lt hyväksyy aidot luottokortit Suomesta (Visa ja Mastercard, muttei Electron tai Maestro -versioita), ja verkkopankit - mutta verkkopankkeina ainoastaan liettualaiset: ei sitä Nordean logoa kannata klikkailla.

Niin, ja sitten lopulta sinulla on lippu: tulosta se netistä tai hae lippukassalta. Netistä kätevämpää, kun ei tarvitse paikallista kieltä. Rajoituksena bilietai.lt:llä on 10 lippua kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä