tiistai 26. huhtikuuta 2011

Tapahtumia Kaunasissa

29.04-01.05 KaunasJazz. Kaunasin porinjatsit tarjoavat jo ties monennetta vuotta rytmimusiikkia. Bobby McFerrin, Richard Bona, Poogie Bell Band, Omar Puente Cubon Group, Setenta, Seeka, Funky P. Society feat Isaac Roosevelt ja Esteban Colucci ovat ulkomaiset esiintyjät, joiden lisäksi paikallisväriä on myös tarjolla.

30.04 Hiphop Open 2011: Kaunasin koripalloareenalla pidetään Liettuan avoimet hiphoptanssikilpailut. 20 ltl sisään, 30 ltl jos osallistut. Alkuerät 10-13, finaali 16-20.

30.04 - Kaunasin "Kuorosota" -kuoron konsertti Azuolynas -puistossa. Voittivat kisan ja rahat menevät puiston kunnostukseen. klo 16:00

12-15.05 SELL, eli Baltian ja Suomen yliopistojen keskinäiset kisat Kaunasissa. Sisäänpääsymaksu perinteisesti nolla litiä, ja jos ei muuta, niin ainakin koripalloa voi tulla katsomaan. Tapahtumat pääosin Azuolynas-puiston viereisillä kentillä+hallissa.


19-22.05 HanzaKaunas - Kauno Miesto Dienos meets keskiaikainen pukeutuminen. Siis, ihan peruskaupunkifestarit hieman eri mausteella. Majoitusta ei enää tarjolla, mutta jos varaus on tehty tai tuttuja paikanpäällä, niin sitten on myös näkemistä.

Eiköhän näissä ole hetkeksi näkemistä, ja kun Kaunaskin alkaa vihertämään, voi täällä puuhata vaikka mitä omaa kivaa, ilman virallista ohjelmaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä