torstai 28. heinäkuuta 2011

Hei, meil on facebook-sivu!

Haluatko tietää jotakin Liettuasta, kysyä Kaunasista tai haukkua kanssani kilpaa Alkon balttiolutvalikoimaa? 

Sittenhän sinun tulee saada minuun yhteyttä! 

Tapoja on kolme:

1) Jätä tänne kommentti: saan niistä tiedon sähköpostiini, siis siihen postiin, jota oikeasti luen.

2) lähetä sähköpostia annettuun sähköpostiosoitteeseen - osoittautunut tehottomaksi, sillä noita sähköposteja on muutenkin aivan miljoonittain, eli viisi.

3) häiritse facebookissa. Siellä saat varmiten vastauksen, jollet minulta, niin jolta kulta muulta aihealueesta aktiivisesti kiinnostuneelta. Nimittäin se maailman suurin harhaluulo on, että minä osaisin kaikkiin kysymyksiinne vastata - jokaisella matkailijalla ja Liettuassa asuneella on varmasti omansa ja usein myös paremmat vinkit siihen, miten sinun tulisi toimia tai mitä kannattaisi nähdä.

Alkohan on ottanut valikoimiinsa Liettuan hirveimmät oluet, Svyturys Baltijoksen sekä Kalnapilis 7,3:n. Ei ole paljoa sisäänostajalla makuaisti vipattanut, kun on tuollaista sontaa pitänyt hankkia. Vaikka sen Baltijoksen joskus ruuan kanssa voi vetästä, niin Latviassakin tehdään parempaa tummaa (jota sitäkään ei Alko taida enään tuoda maahan: Aldaris Tumsais), ja Old Engine Oil on se ainoa oikeasti tumma olut. Eikä sen oluen nyt ole aivan pakko kilpailla kiljun kanssa prosenteissa - kuka nyt viitsii itseänsä kiduttaa yli 6 prosenttisella kaljalla? Toisivat nyt edes Liettuan laajasta maitokauppaan sopivasta valikoimasta edes muutamaa merkkiä sinne.

Mutta ei, Suomessa tulee juoda mielummin ruotsalaista olutta ja Lidlin lonkeroa. Menevätkö ne sitten käsi- vai konetiskiaineeksi, siitä ei edes Iltalehti ota selvää.

1 kommentti:

  1. taisi tulla sama postaus kahdesti, käyppä kattomassa

    VastaaPoista

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä