torstai 9. helmikuuta 2012

Valentino dieno proga

Eli ystävän päivä kun on tulossa ihan juuri, niin ajattelin jatkaa tätä aivan tavattoman saamatonta mainosteluani. Jos sinulla on ystävä - ehkä jopa sydämesi valittu - Liettuassa ja haluat hänet yllättää, niin nyt tulee sitten sitä kuuluisaa hyvää vinkkiä.

1) Kukkapuska
Ostaessasi kukkia et Suomessakaan saa naiselta luentoa sukupuolirooleista ja häntä alentavasta käytöksestäsi. Eihän niitä kukkia kukaan täällä odota, mutta iloisia yllätyksiä ovat. Liettuassa kukkia odotetaan. Jos et anna rakastamallesi naiselle kukkia juhlapäivänä, et oikeasti rakasta häntä. Tasa-arvon tai sukupuoliroolien selittely ei auta.
interflora.lt tarjoaa lähes joka kylään ovelle tuotuja kukkasia hintaan, joka on suomalaisittain ihan fiksu. Heiltä saa myös tilattuja erikoispaketteja, kuten kukkia ja suklaata tai kukkia ja kuohkaria. Hieman tasokkaampi viinataksi!

2) "Hyvällä maulla" ostettuja alusvaatteita
Niin miehille kuin naisille. Suomessa alapää on standardoitu, ja jokaisella on oltava jalassa BlackHorset tai Sloggit - riippuen sukupuolesta. Vaikkakin miesten alusvaatteita on hankalaa löytää, niitäkin saa hyvin varustelluista verkkokaupoista. intymipagunda.lt on eräs liike, josta saa myös hieman pikantimpia vaihtoehtoja kurvien koristeluun. Puolalaiset laatumerkit, kuten Livia Corsetti ja Obsessive ovat mitä paras tapa osoittaa välittäväsi. Mutta miten arvaisi alusasujen oikean koon? Varsinkin liivien kanssa pelleily on melkoista tulella leikkimistä. PayPal kelpaa ja toimitus myös Suomeen!

3) Menetkös jo!
Vaikka tilaisit mitä ja lähettäisit ruusuja sekä runoja, ei ne silti voita paikan päälle menoa. Ex tempore -matkailu avartaa eikä ole ollenkaan niin kallista, kuin sitä luulisi. Finnair ja Ryanair taitavat liikennöidä vielä Liettuaan, ja AirBaltic näyttää olevan kanssa vielä pystyssä.

3 kommenttia:

  1. kiitos blogista... kävin äsken täällä Turussa hakemassa vaimolle ystävänpäiväkukkia ja taaskaan en muistanut määrä-sääntöä... vasta 7-vuotta naimisissa eikä muista... ;-)

    Tuli sitten "tuurilla" otettua kolme mut oli vielä pakko tarkistaa täältä :-)

    VastaaPoista
  2. Minua ei blogista kannata kiittää, sillä blogihan on paha (blogas). Kiitoksia vain kaikille lukijoille - ehkä täällä vielä joku kerta otetaan uusiksi se lukijoiden kilpailutus. Viimeksi siitä sai eräs onnellinen väärän kokoisen t-paidan.

    Kukkasääntöön on eräs hieno kiertotapa: osta kimppu. Ei kukaan jaksa/kykene laskemaan kuinka monta kukkaa siinä on, ja voit aina väittää niiden koristeheinien olevan myös kasviksia :D

    VastaaPoista

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä