lauantai 10. maaliskuuta 2012

Jättiläislapsi ja muita skandaalimediauutisia Liettuasta

Panevezys'issä syntyi lähes kuusi kiloinen lapsi. Tämä on kyseisen synnytyssairaalan ennätys. Liettuan ennätystä siitä ei kuitenkaan tullut, sillä tämänkertainen 5940 grammaa on vielä kaukana 6900 gramman jättiläisestä, joka syntyi n. 10 vuotta sitten Vilnassa. (lähde: delfi.lt)

Alkohol - no problem! Suomessakin uutisiin päässyt tapahtuma, jossa äiti synnytti reilun kahden promillen humalassa olleen kakaran. Yllätys, yllätys, hän sai pitää lapsen huostassaan. Viranomaisten tarkastettua kodin ja äidin osoitettua katumusta, lapsi annettiin takaisin äidilleen, joka joutuu tulevaisuudessakin elämään valvonnan alla. (lähde: delfi.lt)

Liettua puolalaisille! Marsz Niepodleglosci (puolalainen nationalistinen järjestö) lähettää Vilnaan bussilastillisen protestoijia Varsovasta 17 maaliskuuta. Haluavat Liettuan puolalaisille oppilaille erilaiset ylioppilaskokeet, kuin muille ja muutenkin puolustaa puolalaisia, jotka joutuvat tässä kurjassa maassa asumaan. On se karmeaa. (lähde: delfi.lt)

Liettuaa edustaa Euroviisuissa Donatas Montvidas. Vai edustaako? Ainakin voitti kaikki gallupit ja hänen nimensä jossakin näin, niin parempi edustaa. Hirvittävää soopaa, mutta niin taisi olla tänä vuonna kaikki siellä finaaleissa. Samaa huttua oli tosin Suomessakin. Vi önskar att få 12 poäng från Sverige, men... (lähde Azerbaidzaniin katsomaan!)Montvydas, eli Donny Montell. Oli iso hitti joskus pari vuotta sitten. Sen jälkeen se pakollinen kasvo Euroviisukarsinnoissa. Mitähän varten edes viitsin kirjoitella näistä?  Euroviisut kuitenkin on varmaan sellainen tapahtuma, että sitä osaa arvostaa järjestäjämaan lisäksi ainoastaan länsinaapuri sekä Hollanti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä