sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Liettuan itsenäisyyden palauttamisen muistopäivä

11 maaliskuuta , jos Jumala suo, on Helsingissä Liettuan itsenäisyyden palauttamisen armorikas vuosijuhla. Ja julistetaan täten urkukonsertti kehoittamalla kaikkia tätä blogia lukevia paikalle tulemaan sekä suurlähetystön tarjoiluja kohtuullisesti ja arvostaen nauttimaan, sillä se, joka tähän konserttiin ei tule tai viinin jollakin ilveellä maahan läikyttää, on itse suurlähettilään läsnäollessa syypää siihen häpeään, jonka kanssaihmiset ja ohikulkijat kustakin julkisesta mokasta erikseen langettavat.
Lopuksi toivotetaan blogin kaikille lukijoille riemullista itsenäisyyden toista tulemista.

Seuraava on vapaa käännös Liettuan suurlähetystön kotisivulla liettuaksi olevasta ilmoituksesta:

Liettuan suurlähetystö kutsuu teidät perheinenne ja ystävienne kera urkukonserttiim , joka pidetään kymmenes maaliskuuta (10.03.2012) kello 16. Paikkana on Helsingin katolinen Pyhän Henrikin kirkko, (Pyhän Henrikin aukio 1 A 00140 Helsinki). Konsertin jälkeen osallistujia pyydetään osallistumaan sisäpihalla pidettävään keskustelutilaisuuteen, jossa saatavilla on myös viiniä.  Jos olette ajatelleet osallistua konsertin jälkeiseen tilaisuuteen, teitä pyydetään ilmoittamaan siitä sähköpostitse osoitteeseen info@lithuania.fi
Ottakaa muuten rohkeasti yhteyttä suurlähetystöön, jos olette tilaisuudesta kiinnostuneet. En tiedä kuinka moneen vieraaseen ovat varautuneet: Parempi että he tietävät edes suurpiirteisen tulokasmäärän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä