torstai 5. huhtikuuta 2012

Uutisia, uutisia, uutisia!

Audi A8 Avant
Liettuan oma versio  EuroNCAP:n törmäystestistä, eli Kaunas-Vilna moottoritie, testasi Audi A8 Avantin turvallisuutta. Peräänajotesti rekkaan n. 190 km/h nopeudella jätti yhden testihenkilön teho-osastokuntoon. Kolme muuta eivät selvinneet testistä. Testi tehtiin alkoholin vaikutuksen alaisena.

Enrikas eroaa
Henrikas Daktarasin poika, joka kaikkea vanhempiensa luovuutta käyttäen nimettiin Enrikasiksi, eroaa vaimostaan. Auttaako tämä Enrikasta keskittymään taas perheyrityksen hoitoon, vai tuhoutuuko Kaunasin alamaailman selkäranka nyt totaalisesti? Tuskin kumpaakaan.

Kahvin hinta laskee
Baltiassa eräs Pauligina tunnettu yhtiö on päättänyt laskea kahvin kilohintaa ja paketti halpenee n. 0,7 ltl. Suomessa S-ryhmä pitää kahvin hinnan vakaana, jottei markkinoita häiritsevää aaltoilua pääsisi tapahtumaan.

Ei nastarenkailla Liettuaan!
10.04 loppuu kausi, jolloin Liettuassa saa käyttää nastarenkaita. Kannattaa pitää mielessä. Tosin, Puolassahan ne ovat täysin kiellettyjä, eli tuskin tämä tuottaa monelle ongelmia. Sakko on 100-150 ltl. Jos säät jatkuvat lumisina (nyt Liettuaan tuli kanssa pienoinen takatalvi), niin poliisi kuitenkin voi joustaa tässä asiassa.

Kohta tulee suuri uutinen
Nimittäin saattaa olla, että blogi siirtyy omalle domainille. Siitä enemmän myöhemmin ja ehkä jopa kilpailun kanssa!

3 kommenttia:

 1. Hei! Löysin blogisi ja tämähän on aivan mahtava juuri ennen matkaa kaunasiin! Ajattelin kysäistä pari asiaa, kun näitä en ole oikein googlettamalla löytänyt. Paljonko keskimäärin geelikynsien laitto maksaa salongissa ja saako mistään halvemmalla (suomessa 66€ -->) aitoja Longchampin laukkuja? :)

  T. Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Longchampin laukkuja löytyy muistikuvani mukaan Bags&More -nimisestä liikkeestä. Heillä on myymäliä kaupungin jokaisessa ostoskeskuksessa ja kävelykadulla. Kannattaa katsastaa kävelykadun liike - siellä on yleensä ollut ainakin Akropolis-ostoskeskusta edullisemmat hinnat.

   Geelikynsistä en tiedä yhtään mitään, mutta Google tietää! Hae "grozio salonai kaune" tai sivuilta "Nagų priežiūra kaune". Ensimmäisenä vastaan tullut hinta oli 110 ltl, eli kolmisen kymppiä (luonnollisille kynsille tehtynä).

   Poista
 2. Kiitos todella paljon!! :)

  t. Mari

  VastaaPoista

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä