tiistai 21. elokuuta 2012

KILPAILU: Shiver me timbers, millainen suursiivous!

...Looks like somebody already shivered that poor little timber! (Peggy - mutta kukas tietää mistä tämä on?)Koko talo käännetty ympäri, ja kädet rakoilla liian kovan hankaamisen jälkeen. Ei löytynyt kameraan usb-johtoa, eikä toista muistikortinlukijaa - mutta kasapäin kaikkea muuta kivaa. Näitä olisi tietenkin hienoa jakaa eteenpäin. Tässä hieman aikaa mietin, että uskaltaisikohan sitä oikein pyytää jotakin takaisin? Ja sitten se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta - eli kivuliaasti.

"Kuva ois kiva"

Silloin kun minä olin pieni, ihmiset harrastivat kirjeenvaihtoa. Sellaista aataminaikaista paperi+kynä -leikkiä, johon vaadittiin käsialan lisäksi paljon postimerkkejä. Useimmissa kirjeenvaihtoilmoituksissa toivottiin kuvaa toisesta henkilöstä käyttäen jotakin väliotsakkeen tapaista ilmausta. Silloin lehtien nimet olivat sellaisia, kuin Sinä&Minä ja KOPin lapsille suunnattu asiakaslehti oli käännös jostakin saksalaisesta lippalakkipäähamsterista.

En kuitenkaan halua (välttämättä) nähdä teitä. Haluan levittää matkailukokemuksia Liettuasta muille lukijoille (onhan tämä melko yksipuolista paasausta täällä, muidenkin mielipiteitä olisi varmasti kiva kuulla). Eli kilpailu on seuraavanlainen: lähettäkää minulle tänne jokin lomamuistokuva Liettuan matkaltanne pienen sepustuksen kera. Missä kuva on otettu, mitä siihen liittyy ja kaikkea muuta mieleen tulevaa.

Minä julkaisen parhaat tarinat kuvineen (eli osallistumalla suostut tähän - en kuitenkaan käytä kuvia/tekstejä millään muulla tapaa), tai jos kilpailuvietti lukijoiden keskuudessa ei ole kummoinen - pistän ne kaikki pihalle. Jos muuten kuvissa on kavereitanne, pyytäkää heidän suostumuksensa ensin.

Sitten, palkitaan porukkaa. Kansalaisjournalistillekin kuuluu palkkio, ja tällä kertaa se tulee sarjasta "jotakin Liettuasta". Kuvien lähettäjien kannattaakin ilmaista hieman kielitaitoaan akselilla suomi-englanti-liettua, jottei tule ihan siikaa vakuumissa.

Siivotkaapa siis tekin muistikorttinne ja loma-albuminne, lähettäkää minulle jokin muistoja tai tunteita herättävä kuva Liettuasta ja voitte päätyä kuuntelemaan vaikka liettulaista populaarimusiikkia!

Ja aikaa on syyskuun puoliväliin. Enkä sorsi ulkosuomalaisia osaanottajia, kaikki mukaan vaan. Luvassa vähintään viisi palkintoa, potti kasvaa osallistujamäärän mukaan mielivaltaisella kaavalla.

sähköpostiosoitehan oli toimitus@mail.com!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä