torstai 18. lokakuuta 2012

BKV äänestäisi Johan Bäckmannia!

Sillä Venäjän pyllyssä on hyvä olla niin syvällä kuin pystyy. Logiikkaa on hankala ymmärtää, mutta kysypä sitä keneltä tahansa, joka on unohtanut tehdä kotityönsä tämän suhteen, niin ymmärrät kyllä. Isoveljen kunnioittaminen koskee kaikkia vähemmän demokraattisia maita - siinä joutuu vielä keitetyksi, viedään koti humppakisan alta tai.. hetkonen.... Kukas keksii ensin, mikä yhtiö yhdistää kaikkia tässä mainittuja/viitattuja maita?

Samalla olemme täällä hyvin vahvasti sitä mieltä, että Pussy Riotin toiminta oli tuomittavaa. Kansan tunteiden loukkaaminen on tyhmää ja performanssit kuuluvat teatteriin. Mutta pelleily kirkossa voi tehdä yksilöstä ihmisoikeustaistelijan oikein motivoidussa mediassa, vaikka kyseessä olisikin vain pelle, jolla nyt riitti rohkeutta. Tuomion tosin olisi voinut antaa vain paikallinen media - demokratiaanhan kuuluu, että lynkkauksen suorittaa media, ei hallitus.

Joku huutelee taustalla, että ruotsin kieli vapa-ehtoiseksi. Taisi olla tamperelainen persupoliitikko. Anna äänesi hänelle, jos kielikysymys on mielestäsi pätevä kunnallisvaaliteema. BKV tosin kannattaa ruotsin kieltä, sillä kyky lukea monen maan mediaa on ihan kiva.

Mutta meitä on melko turha kuunnella, päättäkää itse ketä äänestätte. Jos aiotte painaa tyhjää, niin antakaa äänenne tänne. Herrn Kirjeenvaihtaja kyllä lähtis mielellään Brysseliin kaalia syömään ainakin yhden kadenssin ajaksi.

Teemoina mm.
EU:n harkittu laajeneminen ihmisoikeuskysymyksenä
Rahoituslaitosten kontrolli - merkittäville transaktioille kansallisen tason vahvistus luotonantaja sekä -saajamaasta (lopultahan maat ovat näistä vastuussa).
Euron säilyttäminen - mutta jokaisen vajeella toimivan maan taloushallinnon alistaminen keskusjohdolle tietyn ajan jälkeen (ja epä-populistinen solidaarisuusmekanismi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä