tiistai 13. marraskuuta 2012

Vaatekeräys

Kirjoitan tällä erää viimeisen promootiojuttuni tästä aiheesta, ja seuraavaksi luvassa hieman ehkä paremmin turismista kiinnostuneille soveltuvaa juttua.

Mukavasti olette lähteneet keräykseen mukaan, kiitos siitä. Jos yhtään epäilyttää, niin kysykää -  te ette sitoudu mihinkään kysymällä, ettekä edes lahjoittamalla.Tämä keräys on siitäkin syystä hyvä, että en myy lahjoituksianne matka- tai hallintokulujen kattamiseksi: jos lähdette mukaan, voitte olla varma kaiken avun perillemenosta.

ainoat toiveeni teiltä ovat lahjoitukset, mielellään mahdollisimman hyväkuntoiset ja puhtaat. Ehkä äitiyspakkauksesta jäi osa käyttämättä, tai pieneksi käyneet tossut voisi jo antaa eteenpäin?

Tampereen välittömässä läheisyydessä asuvilta voin tulla tavaraa hakemaan. Jos et satu asumaan tällä alueella, eikä muutaman euron käyttäminen hyvään tarkoitukseen tunnu pahalta, SmartPost on kätevin tapa saada pakettisi perille. Hintaa paketille tulee viisi (5) euroa, jos lähetät sen ennen 30 marraskuuta. Ei tavaraa ole pakko paljoa olla, jo kirjekuoreen mahtuva alennuslaarista aikoinaan kerätty body tulee tarpeeseen.

Kaiken tavaran on oltava perillä joulukuun puoliväliin mennessä, että ne ehditään tarvittaessa huoltamaan sekä setittämään ja pakkaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit kirjoittaa palautetta tai esittää kysymyksiä